Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'in Acı Günü

İlgili Postlar

Haluk Levent’in Acı Günü

Müziği ve alçak gönüllülüğüyle milyonların kalbinde baş köşeye yerleşen Haluk Levent’in acı günü sevenlerini yasa boğdu. Annesini kaybeden ünlü sanatçının duygu dolu açıklaması herkesi yasa boğdu. İşte ünlü sanatçının o açıklamaları;

Herkesin Yardımına Koşuyor

Türk Rock müziğinin önde gelen isimleri arasında yer alan Haluk Levent sanatçı kirliliğinin yanı sıra bir yardımsever olarak da gönüllerde baş köşede. Daha çok insana yardım eli uzatabilmek için bir dernek kuran ünlü sanatçı hem derneğinden, hem de bireysel olarak olabildiğince insanın sesi olarak herkese yardım etmeye çalışıyor.

Annesine Çok Düşkündü

Annelerin gözünde hepimiz her zaman çocuk kalırız. Haluk Levent buna hiç itirazı olmayanlar arasında olan isimlerdendi. Annesine düşkünlüğü ile bilinen ve her fırsatta annesini ziyaret ederek hasret gideren ünlü sanatçının kaybı herkesi üzdü.

Haluk Levent’in Acı Günü

Annesini kaybettiğini bugün Twitter hesabından duyuran ünlü sanatçı tüm sevenlerini yasa boğdu. Sevenlerinin baş sağ olsun dilekleriyle destek olmaya çalıştığı Haluk Levent “Dün gece annemiz Sabriye‘yi kaybettik. Bir süre burada olamayacağım. Ahbap’lar çalışmaya devam edecek yarım kalan iş bırakmayacak.. Yakında görüşürüz canlarım.” açıklamasını yaptı.

Haluk Levent Kimdir?

Haluk Levent'in Acı Günü
Haluk Levent’in Acı Günü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler