Ana SayfaDedikoduEbru Polat'ın Olay Sosyal Medya Paylaşımı!

İlgili Postlar

Ebru Polat’ın Olay Sosyal Medya Paylaşımı!

Son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çeken güzel şarkıcı Ebru Polat Ezhel’in  ‘AYA ‘şarkısında mini etekle dans etti. Ve o dakikaları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

‘Bensiz Olmaz’

Altın rengi mini elbisesiyle Ezhel’in ‘AYA’  şarkısında dans ederken bu anları sosyal medyadan yayınladı. Güzel şarkıcının dans figürleri takipçilerinin dikkatini çekti. Videosunu sosyal medya hesabından ‘Bensiz Olmaz’ notuyla yayınladı. Ezhel’in son zamanlarda en çok dinlenen şarkısıyla dans etmesi ilgiyi arttırdı.

Ebru Polat ve Emirkan Canlı Yayında Birbirine Girdi!

‘Sevenlerim Görsün Yeter’

Instagram hesabında 1.2 milyon takipçisi var.Instagram hesabından o anları hikaye olarak  paylaşan Ebru Polat takipçilerinin isteğine rağmen “Hiç ısrar etmeyin bunu asla ana sayfaya koymayacağım. Uğraşamam vallahi kimseyle. Her yerde kendimi görmek istemiyorum şu an. Kendi sevenlerim görsün yeter” açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada transparan kıyafetiyle verdiği poza bir takipçisi “Biriniz haber salın çıkarken. Giyinmeyi unutmuş” yorumunu yapmıştı. Bu yoruma cevap olarak Ebru Polat ”Sen plaja şalvarla mı gidiyorsun? Sana ne benim kıyafetimden!” yanıtını vermişti.

Ebru Polat’ın Göğüs Şovu Takipçilerini Kızdırdı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler