Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Cem Yılmaz İddialarına Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz İddialarına Yanıt Verdi!

Bildiğiniz üzere Cem Yılmaz ve Defne Samyeli neredeyse bir buçuk senelik birlikteliklerini geçtiğimiz haftalarda noktaladı. Ayılıkları hakkında herhngi bir açıklama yapmayan çiftin ilişkini bitiren neden ise Serenay Sarıkaya olarak gösterilmişti. Bu konuda herhangi bir açıklama yapmayan ünlü oyucunun yanıtı şaşırttı. Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz iddialarına yanıt verdi!

İlişkiyi Kıskançlık Krizinin Bitirdiği İddia Edildi

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılığı bir süredir gündemde. Çarpıcı iddialarla gündeme gelen bu ayrılık hakkında en ilginç iddialardan biri ikilinin arasına Serenay Sarıkya’nın girdiği söylenmesi olmuştu. İddialara göre Cem Yılmaz ve Sarıyka’nın aynı ortamda olmasına sinirlenen Samyeli, Yılmaz’la ettiği kavganın üzerine uzlaşmaya varamayınca ayrılma kararı almıştı. Hakkında çıkan iddialar karşısında sinirlenen Samyeli ise özel hayatı hakkında açıklama yapma zorunluluğunun olmadığını açıklayarak, bu tip haber yapanları da sert bir dille eleştirmişti.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Neden Ayrıldı?

Serenay’a Yön Şaşırtan Soru

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Serenay Sarıkaya kendisine yöneltilen Cem Yılmaz sorusu hakkında şaşkına döndü. Sorulara herhangi bir açıklama yapmadan basının yanından hızlıca uzaklaşmaya çalışan Sarıkaya önce ters yöne sonrasında bir erkek kuaförünün önce gitti. Arabasına ulaştıktan sonra olay yerinden hızla ayrılan Sarıkya iddialara cevabı bugün verdi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz İddialarına Yanıt Verdi!

Bildiğiniz üzere Serenay Sarıkaya‘nın ayrılık nedeni olduğu ilk olarak “Söylemesem Olmaz” programında ele alınmıştı. Programın ardından hızla yayılan dedikodular artık Serenay Sarıkaya’yı epey kızdırmış olacak ki ünlü oyunculara iddialara yanıtı tazminat davasıyla verdi. Hakkında hiçbir kanıt olmadan böyle bir iddia ortaya atılmasına karşılık olarak Sarıkaya 100 Bin TL’lik tazminat davası açtı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler