Ana SayfaÜnlülerYıllardır İş Gelmeyince Evlendi!

İlgili Postlar

Yıllardır İş Gelmeyince Evlendi!

Geçtiğimiz ay Amerika’da 80 yaşına ki bir iş adamıyla yaptığı evlilikle gündemden düşmeyen Meltem Miraloğlu evliliğini eleştirilenlere sert tepkilerde bulunmuştu. Eşine ilk görüşte aşık olduğunu ve evlenme teklifinin de çok romantik olduğunu açıklayan ünlü oyuncu bu kez kendi diliyle eleştirilerin odağına düştü. Meltem Miraloğlu’nun yaptığı açıklama yıllardır iş gelmeyince evlendi dedirtti.

Meltem Miraloğlu Üvey Babasıyla Mı Evlendi?

Ekim ayının başarında çarpıcı bir evlilik haberiyle gündeme gelen Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Patrick’le dünya evine girmişti. Miraloğlu eşine ilk görüşte aşık olduğu açıklamalarının arından çarpıcı iddialarla gündeme gelen ünlü oyuncunun üvey babasıyla evlendiği söylentileri gündeme bomba gibi düşmüş. İddialara göre Patrick geçtiğimiz senelerde Miraloğlu’nu evlat edinmiş ve bu sene de aşık olarak evlenme teklif etmiş. Patrick’in evliliğinin oğlu tarafından onaylanmadığı ve bu nedenle oğlunun kendisiyle konuşmadığı da iddialar içinde.

Meltem Miraloğlu’dan Onur Akay’a Tazminat Davası

Bir süre önce Amerika’ya yerleşen Miraloğlu görünüşe göre evliliğini ilk olarak köşe yazarı Onur Akay’a anlatmış. Onur Akay’ında bu evliliği kaleme almasının ardından eleştirilerin odağında kalan ve açıklamalarıyla daha da çok tepki çeken Miraloğlu’nun Akay’a tazminat davası açmak için mahkemeye başvurduğu öğrenilmişti. Ancak bu olaydan önce Miraloğlu’nun arkadaşları ünlü oyuncunun Patrick’in kendisini Hollywood’a sokacağını açıkladığını dile getirerek Miraloğlu’nun şuan sağlıklı bir süreçten geçmediğini dile getirmişlerdi.

Yıllardır İş Gelmeyince Evlendi!

Canlandırdığı çocuk gelin karakteriyle herkesin ciğerini dağlayan Meltem Miraloğlu‘nun bu ironik davranışı çok konuşulsa da ünlü oyuncu yaptığı açıklamalarla daha büyük olay oluyor. Geçtiğimiz gün Instagram’dan kendisine “Gerçekten mutlu musun, neden kendine bu kötülüğü yaptın?” yorumuna karışılık olarak “Türkiye’de yıllardır iş gelmediği için Amerika’ya geldim sevgi ve saygılarımla” cevabını vermesi kafaları karıştırdı. Zira soru Miraloğlu’nun neden Amerika’ya gittiği yönünde değil neden kendisinden 48 yaş büyük bir adamla evlendiğini sorguladığını düşününce Miraloğlu’nun üstü kapalı bir açıklama yapmış olabileceği ihtimali gündeme geliyor. Gerçek aşk mı yoksa bir Hollywood rüyası mı bilinmez lakin Miraloğlu’nun açıklamalarındaki tutarsızlıkların başına daha çok dert açacağı kesin.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler