Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'ın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Yeni Aşkı Ortaya Çıktı!

2014 yılında büyük bir aşkla İrlandalı model  Chloe ile nikah masasına oturan ve 2019 Ağustos’unda beklenmedik bir şekilde boşanan Serdar Ortaç konuk olduğu programda  “Benim yeni ilişkim falan yok” demişti. Etiler ‘deki konserinde aşkını itiraf eden ünlü popçunun yeni aşkının kim olduğu ortaya çıktı.

Yeni Aşkı Belli  Oldu

Geçtiğimiz günlerde Etilerde sahne alan ünlü popçu Serdar Ortaç şarkı aralarında dinleyicilerle sohbet ederken ‘Turp gibiyim’ derken aşk itirafı yapmış oldu. ”Turp gibiyim, hatta yakında karşınıza sürpriz bir gelin adayıyla çıkabilirim. Kendisi şu an burada. O kendini biliyor” diyerek aşkını itiraf etti. Ünlü popçunun itirafının ardından yeni sevgilisinin Seksenler dizisinde oynayan Özlem Davran olduğu anlaşıldı.

Gözlerine Bakarak Şarkısını Söyledi

Serdar Ortaç  itirafının ardından sevgilisini en önden dinleyen Özlem Davran’ın gözlerine içine bakarak en çok sevilen şarkısı Karabiberim şarkısını söyledi.  Daha öncede baş başa Etilerde görüntülenen ikili yanıt olarak sanat okulu kurduklarını ve bu iş için görüştüklerini söylemişti. Yeni aşka yelken açan Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe ne diyecek merak konusu oldu.

Serdar Ortaç Pişman Mı Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler