Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Okan Kurt 8. Senelerini Kutladılar

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt 8. Senelerini Kutladılar

Geçtiğimiz sene yollarını ayıran ancak ayrı kalmaya dayanamayarak yeniden bir araya gelen Demet Akalın ve Okan Kurt 8. senelerini kutladılar. Ünlü çiftin yıl dönümü için dün düzenlediği partiye yakın dostları katıldı. Demet Akalın ve Okan Kurt’un mutluluğu aşkın uzun süre korunabileceğini gösterdi.

Şok Ayrılık!

Okan Kurt’un işlerinin ters gitmesi ve evlerine sürekli haciz gelmesi Demet Akalın’da bardağı taşıran nokta olmuştu. Kızı Hira’yı bu kargaşadan uzak tutmak isteyen Demet Akalın ayrılma kararı almış ve mahkemeye başvurmuştu. Aralarında anlaşma sağlayarak mahkemeye çıkan çiftin evliliği 10 dakika içerisinde sonlandırılmış Hira’nın velayeti de Demet Akalın’a verilmişti.

Demet Akalın: Çocuk İstiyorum!

Okan Kurt Demet Akalın’a Söz Vermiş!

Geçtiğimiz ay bir magazin programına konuk olan Demet Akalın kendisi ve Okan Kurt hakkında açıklamalar yapmıştı. Okan Kurt‘un kendisine olan desteğini hiçbir aman esirgemediğiniz hatta teyzesi hastaneye kaldırıldığında bile Kurt’un bir telefonla teyzesini özel hastaneye aldırdığını açıklayan Akalın, Okan Kurt’un kendisine boşandıktan sonra tüm bu olanları telafi edeceği ve Akalın’ın yüzüne bir daha öne eğmeyeceği yönünde söz verdiğini açıklamıştı.

Okan Kurt Kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt 8. Senelerini Kutladılar

Yaşadıkları ayrılığa çok fazla dayanamayarak yeniden yeniden bir araya gelen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti 3 Kasım 2011 senesinde dünya evine girmişlerdi. Dün birlikteliklerinin 8. yılını dolduran çift bu mutlu günü düzenledikleri bir organizasyonla kutladı. Akalın ve Kurt çiftinin yıl dönümü partisine Seda Sayan, Fatih Üürek gibi ünlü isimler katıldı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt 8. Senelerini Kutladılar
Demet Akalın ve Okan Kurt 8. Senelerini Kutladılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler