Ana SayfaDedikoduDemet Akalın: Çocuk İstiyorum!

İlgili Postlar

Demet Akalın: Çocuk İstiyorum!

Çıkardığı şarkılar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın geçtiğimiz gün Tv 8’de yayınlanan bir magazin  programına katıldı. Geçtiğimiz sene Okan Kurt’la boşanan ve bu sene eksi eşiyle yeniden sevgili olan Demet Akalın “Çocuk istiyorum” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. İşte Demet Akalın’ın o açıklamaları;

Barışmayı Hera Ortaya Çıkardı!

Geçtiğimiz sene Okan Kurt’un iş hayatındaki başarısızlığın eve yansımasından sonra evine Haciz gelen Demet Akalın Okan Kurtt’an boşanma kararı almıştı. Boşandıktan bir süre sonra eski eşine yeniden bir şans vererek bir araya gelen Demet Akalın’ın, Okan Kurt’la barışması Hera’nın paylaştığı bir sosyal medya videosuyla ortaya çıkmıştı. Videoda annesiyle babasının evde olduğunu söyleyen Hera çiftin yeniden bir arada olduğunun ilk sinyalini vermişti.

Ece Erken, Demet Akalın ve Okan Kurt Hakkında Bombayı Patlattı!

Okan’la Evlilik Olmaz!

Geçtiğimiz sene Okan Kurt’la boşanan ve şimdi sevgili olan Demet Akalın bir daha evlenmek istemediğini açıkladı. “Okan’la tekrar evlilik olmaz, böyle güzel. İstemiyorum hiçbir şey. Okan böyle şeyleri sormuyor, umuru bile değil.” açıklamasını yapan Akalın boşanmalarının  sevgisizlikten olmadığının altını çizerek şuan da bu şekilde gayet mutlu olduklarını dile getirdi.

“Yere Düşen Yüzünü Kaldıracağım”

Bildiğiniz gibi Demet Akalın, Okan Kurt‘un iş hayatında yaşadığı talihsiz olayların hacizlerle sonuçlanması yüzünden eşinden boşananmıştı. Boşanmanın ardından ise Okan Kurt, Akalın’a “Senin yere düşen yüzünü kaldıracağım” diyerek söz vermiş. Şimdilerde bu sözünün arkasında durmak için elinden geleni yaptığını da gördüğümüz Okan Kurt, boşandıktan sonra Demet Akalın’ın hastaneye kaldırılan teyzesini tek bir telefonla özel hastaneye aldırarak Akalın’dan desteğini hiçbir zaman çekmemiş.

Okan Kurt Kimdir?

Demet Akalın: Çocuk İstiyorum!

Yeniden aynı evde yaşamaya başlayan  Demet Akalın ve Okan Kurt ailecek birlikte yatabilmek için yeni bir yatak almış. O yatakta Hera ile birlikte yattıklarını dile getiren  Akalın, gece üst kattaki odaya çıkarak 8-9 aydır tek başına uyuduğunu Okan Kurt ve Hera’nın da yan yana yattığını açıkladı. Yeniden anne olmak istediğini de açıklayan Akalın “Ben çocuk istiyorum. Hira önceden yanaşmıyordu. Daha bir 10 senesi var. Okan’a kalsa 5-10 tane olacak. Kocam için değil de Hira’ya bir kardeş yapabilirim.” açıklamasını yaptı.

Demet Akalın  Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler