Ana SayfaÜnlülerAhu Tuğba'dan Şok Görüntüler!

İlgili Postlar

Ahu Tuğba’dan Şok Görüntüler!

Türk sinema oyuncusu olan Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve programlara çıkan Yeşilçam oyuncusunu görenler hayrete düştü. Türk oyuncu 2. sayfa programına çıkmıştır şok görüntülerle gelen Ahu Tuğba herkesin dikkatini çekmiştir.

Ahu Tuğba Kimdir?

Ahu Tuğba’dan Açıklama!

Ahu Tuğba

Türk sinema oyuncusu ve Yeşilçam’ın efsane oyuncularından biri olan Ahu Tuğba geçtiğimiz günlerde 2. sayfa programında Kanal D’ye çıktı. Ahu Tuğba’yı görenleri hayrete düşürdü. Türk oyuncu Ahu Tuğba, eski kocasıyla ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada, “Yolda eski eşimi gördüm, kafamı duvarlara vurdum ben bununla nasıl evlendik diye” ifadelerini kullandı. Kendisini tamamen değiştiren Ahu Tuğba bu konuşmaları ve tanınamayacak hale gelmesi hayranlarını ve sevenlerini bir hayli şaşırttı.

Ahu Tuğba’dan Şok Görüntüler!

Ahu Tuğba

Türk sinema oyuncusu ve Yeşilçam’ın efsane oyuncularından biri olan Ahu Tuğba geçtiğimiz günlerde 2. sayfa programında Kanal D’ye çıktı. Ahu Tuğba’yı görenleri hayrete düşürdü. Türk oyuncu Ahu Tuğba, eski kocasıyla ilgili bir konuşma gerçekleştiren Ahu Tuğba,”O kadar çok boynuzlandım ki Çin’e köprü olur” diyerek herkesi hayretlere düşürmüştür. Güzel oyuncunun şimdiki halini görenler hayrete düştü. Yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Ahu Tuğba’nın değişimi herkesin dikkatini çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler