Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞarkıcı Ozan Uysal Yeni Albümüyle Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Şarkıcı Ozan Uysal Yeni Albümüyle Geri Dönüyor!

2012 senesinde çıkardığı “Kor Gibi” albümüyle adından büyük bir övgüyle bahsettiren şarkıcı Ozan Uysal bir süredir yeni albüm yapmıyordu. Sevenlerinin müziği bıraktığından şüphelendiği ünlü şarkıcı güzel bir sürprizle dinleyicilerinin karşısına çıkarı. Şarkıcı Ozan Uysal yeni albümüyle müziğe geri dönüyor!

Yorumu Çok Seviliyor!

Müzik dünyasının başarılı sesleri arasında olan Ozan Uysal’ın kendine özgü bir yorumu var. Seslendirdiği her şarkıya duygusunu katan başarılı şarkıcının her çıkardığı albüm dinleyicileri tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Canlı performansıyla da adından övgüyle bahsettiren Ozan Uysal yeniden müziğe dönüyor.

“Kor Gibi Aşk” Çok Sevildi!

Ozan Uysal’ın en son 2016 senesinde dinleyicilerinin beğenisine sunduğu “Fasıl” albümü çok sevildi. Başarılı şarkıcının 10 şarkıdan oluşan albümündeki her şarkının dinleyicisinde ayrı bir yeri var. Şarkıların arkasındaki sade enstrüman ezgileriyle de oldukça başarılı bir albüme imza atan Ozan Uysal bu albümünden sonra müziğe ara vermişti.

Ozan Uysal Geri Döndü!

Yaklaşık 7 senedir yeni bir albüm çalışmayı yapmayan başarılı şarkıcı Ozan Uysal aslında mesleğine işin mutfak kısmında devam etti. Başarılı bir yorumcu olduğu kadar güçlü bir kaleme de sahip olan Ozan Uysal’ın kendi imzasını taşıyan 300’ün üzerinde şarkısı bulunuyor. Şarkıcılığa ara verdiği dönemlerde bestelerini ünlü isimlerle paylaşan Ozan  Uysal “Kimse Görmesin” albümüyle mikrofonu yeniden eline alarak sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Ozan Uysal Kimdir?

Şarkıcı Ozan Uysal Yeni Albümüyle Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler