Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel Ablası Hakkında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Ablası Hakkında İlk Kez Konuştu!

Ablası Zeynep Korel’in ağır ithamları altında kalan  Bergüzar Korel ablası hakkında ilk kez konuştu. Eşi Halit Ergenç’le evliliğini bebeklerinin kurtardığı yönündeki iddialara bugüne kadar sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda kontrol için gittiği bir klinikten çıkarken kameralara yakalanınca, kendisi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. İşte Bergüzar Korel’in o açıklamaları;

Zeynep Korel’in İddiaları Gündemi Sarstı

Bir süre önce Türkiye’den Amerika’ya yerleşen Zeynep Korel, Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin programına telefonla bağlandı. Yaptığı açıklamalarda ailesinden destek görmemenin çok ağır olduğunu dile getiren Korel, Amerika’da evlere temizliğe giderek ve köpek gezdirerek yaşamını idama ettirdiğini dile getirmişti. Sadece kendi yaşamı hakkında değil kardeşi hakkında da açıklamalar yaparak çarpıcı iddialar savuran Zeynep Korel, Bergüzar Korel ve Haliç Ergenç’in evliliğinin kötü durumda olduğunu hatta çiftin ayrı yataklarda yattığını söyleyerek çiftin evliliğini Korel’in  hamileliğinin kurtardığını iddia etmişti.

Zeynep Korel; Bergüzar’ın Evliliği…

Dayısı Dur Dedi!

Zeynep Korel’in açıklamaları ve iddiaları ardından basından  ve sosyal medyadan ünlü oyuncu Bergüzar Korel’e tepkiler yağdı. Olayın iç yüzü bilinmeden yapılan haberlere ilk tepki Demet Akalın’dan gelmişti. TV 8 ekranlarında yayınlanan “Gel Konuşalım” programında olayın iç yüzünü ortaya seren Cengiz Semercioğlu, Zeynep Korel’in bu iddiaları Bergüzar Korel’den talep ettiği parayı alamayınca söylediğini ifade ederek, ünlü oyuncunun şuanda ablasına para göndermemesinin nedenin, paranın Zeynep Korel’in eşi Ivana tarafından kullanıldığı için olduğunu açıklamıştı. Programa mesaj atan Korel kardeşlerin dayısı, Zeynep Korel’in acıtasyon yaptığını söyleyerek iddiaları doğrulamıştı. Bu açıklamanın ardından Zeynep Korel’in biranda sessizliğe bürünmesi de iddiaların doğru olduğunun bir kanıtı olarak değerlendirildi.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Bergüzar Korel Ablası Hakkında İlk Kez Konuştu!

Gündemi sarsan iddialar karşısında düne kadar sessizliğini koruyan Bergüzar Korel, dün bebeğinin durumu için Nişantaşı’nda gittiği doktorun kliniğinden çıkarken kameralara yakalandı. Ablası hakkında ilk kez konuşan ünlü oyuncu “iz her zaman ailecek bütün aile fertlerimizin seçimlerine, hayatlarına hep saygı duyduk. O kendisi paylaşmayı tercih etti. Onun tercihidir. Saygı duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bergüzar Korel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler