Ana SayfaÜnlülerKral Şakir'den İnanılmaz Rekor!

İlgili Postlar

Kral Şakir’den İnanılmaz Rekor!

Türk animasyon yapımcısı ve karikatürist olan Varol Yaşaroğlu, çıkardığı “Kral Şakir” animasyonun film versiyonunu çıkarmıştı. Gösterime girdiği ikinci haftasında milyonlar izlenmişti ve en çok izlenen yerli animasyon film sıralamasında İnanılmaz bir rekor getirmişti.

Varol Yaşaroğlu Kimdir?

Varol Yaşaroğlu ; “Hayallerimin peşinden koşmayı bırakmadım”

Varol Yaşaroğlu

en çok izlenen yerli animasyon film sıralamasında birinci sırada yer alan “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” yaratıcısı Varol Yaşaroğlu, filmin kazandığı başarının ve neler yaşadığının sırlarını gençlerle paylaştı. Çocukluk hayali olan Kral Şakir’i gerçekleştirilmesi ve projenin herkese aktarılmasını istemiştir. Yayınlandıktan sonra bu kadar çok sevilmesinin mutluluğunu yaşayan Varol Yaşaroğlu, takipçilerine ve sevenlerine; “İnandığınız işin peşini bırakmayın. Kapılar birçok kez benim de yüzüme kapandı ancak pes etmedim ve sonunda istediğim hedefe ulaştım” ifadelerini kullanmıştır.

Kral Şakir’den İnanılmaz Rekor!

Varol Yaşaroğlu

Türk animasyon yapımcısı ve karikatürist olan Varol Yaşaroğlu, çıkardığı “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” animasyonun film versiyonunu çıkarmıştı. Gösterime girdiği ikinci haftasında milyonlar izlenmişti ve en çok izlenen yerli animasyon film sıralamasında İnanılmaz bir rekor getirmişti. ve bu gururu yaşayan Varol Yaşaroğlu, Mecidiyeköy Cinetech Torun Center’da gösterime sunulan Cinetalks sunumunda öğrencilerle birlikte “Kral Şakir  Korsanlar Diyarı” filmini izlemiştir. izlemenin ardından Varol Yaşaroğlu; “Şakir, Canan, Remzi, Kadriye ve Adana dürümü çok seven bir karakter olan Fil Necati, Türk aile yapısını eğlenceli bir dille aktardığı için çok sevildi. ” ifadelerini kullandı. Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir’in rekor kırması üzerine hayranlarını kırmayıp 3. filminin senaryosunun da yazımına başlandığını hayranlarına müjdelemiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler