Ana SayfaDizilerAfili Aşk 18. Bölüm Ön izleme Yayında! Kerem Kendisini Öpen Ayşe'yle Dalga...

İlgili Postlar

Afili Aşk 18. Bölüm Ön izleme Yayında! Kerem Kendisini Öpen Ayşe’yle Dalga Geçiyor!

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Afili Aşk 18. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Kerem’le Ayşe’nin boşanma davaları erteleniyor. Ayşe, çocukken ilk öpüştüğü çocuğun evlendiği kişi Kerem olduğunu anlıyor. Bunu öğrenen Ayşe Kerem’i öpüyor. Kerem ise kendisini öpen Ayşe’yle dalga geçiyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Ayşe’yle Dalga Geçiyor!

Afili Aşk 18. bölüm ön izleme yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ayşe’nin kendisini öpmesiyle dalga geçiyor. Kendisi öpse tepki göstereceğini, onun utangaç zannettiğini ama fena olduğunu söylüyor. Kerem, zamanında onu durumu kurtarmak için öptüğünü, onun ise kendisini öptükten sonra bağımlısı olabileceğini ve etkilenmiş olacağını ima edip onu kızdırır.

İşte Afili Aşk 18. bölüm ön izleme..

https://youtu.be/_SBx_YGdSFo

AFİLİ AŞK 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Muhsin bey, Yelda’nın otel odalarında kalmasını istemez ve kendisi evden ayrılır. Kerem, Volkan, Gonca ve Ayşe, bir araya gelip, Muhsin beyle Yelda hanımı barıştırmanın bir yolunu ararlar. Kerem, annesiyle babasının evlenmeye karar verdikleri günü anlatırken Ayşe’nin aklına bir fikir gelir. O geceyi onlara tekrar yaşatmak için ikili, Muhsin beyin Yelda hanıma evlenme teklif ettiği kulübeye giderler. Orayı o günkü gibi hazırlarlar.

Ayşe yemekler hazırlarken Kerem’e ortalığı düzenler. Kulübede yaşayan Rasim onları Muhsin ve Yelda zannedip eski günleri hatırlar ve oradan gitmemeleri için arabanın lastiklerinin havasını indirir. Kerem’le Ayşe, gitmek için arabalarına bindiklerinde arabanın tekerlerinin havasının indirilmiş olduğunu görürler. Muhsin, Rıfat’la yemeğe çıkar.Rıfat’da 3 tane dansçı kız ayarlayıp onları masaya davet eder. O sırada fotoğrafları çekilir ve magazine düşer. Yelda, fotoğrafları gördükten sonra Muhsin’le yemeğe çıkmaktan vazgeçer.

Kerem’le Ayşe kulübede mahsur kalırlar. Gonca ile Volkan, belki boşanmadan vazgeçerler diye onları getirmeye gitmezler. İkili şişe çevirmece oynamaya başlar. Kerem’in Ayşe’ye ilk sorusu ilk aşık olduğu ve ilk öptüğü çocuğun kim olduğu olur. Ayşe’de çocukken kendisini bir çocuğun öpüp kaçtığını anlatır. Geceyi birlikte geçiren ikili ertesi gün boşanma davaları için mahkemeye yetişirler. Kerem’le Ayşe boşanmak istediklerini söylerler. Şahitler de dinlendikten sonra hakim kararını açıklar.

Afili Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İlk Aşkının Kerem Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler