Ana SayfaÜnlülerKadir Doğulu'dan Örnek Paylaşım!

İlgili Postlar

Kadir Doğulu’dan Örnek Paylaşım!

2016 yılında büyük bir aşkla  Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu örnek çiftler arasında. Ünlü çift sosyal medya hesaplarından mutluluklarını takipçileriyle paylaşıyorlar.

Kucaklarındaki Kuzu il Poz Verdiler!

Mutlulukları gözlerinden okunan çift geçtiğimiz günlerde Nevşehir’e gitti. Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile bu pozunu takipçileriyle paylaştı. Kucaklarındaki kuzular ile poz veren Doğulu, eşi ile bu karesini, “Üç kuzu, bir koç. Kuzum benim…” notuyla yayınladı. Önceki günlerde ise boğaz turuna çıkan çift romantik anlarını sosyal medyada takipçileri ile paylaşmıştı.  Eşi ile fotoğrafını paylaşan Kadir Doğulu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına “En güzelini almışım koluma, İstanbul Boğazı’nın güzelliği bile dikkatimizi çekmiyor” notunu düştü.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Çifti Bebek mi Bekliyor?

Sonunda Siz Hamile Kalacaksınız!

Bir çok yerde muhabirlerle karşılaşan çift sıcak içten yaklaşımlarıyla sempatik tavırlar sergiliyorlar. Muhabirlerin çocuk soruları karşısında güzel oyuncu Neslihan Atagül  “Sizler o kadar soruyorsunuz ki sonunda siz hamile kalacaksınız” diyerek espiri yapmış herkesi güldürmüştü.

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’e dekolte uyarısı yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler