Ana SayfaÜnlülerMetin Arolat Yine Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Metin Arolat Yine Dikkat Çekti!

Ünlü sanatçı Metin Arolat önceki gece  işletmeci Feruh Taşdemir’in Maslak 1453’teki yeni mekanı No Flash’ta sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere eşsiz anlar yaşatan Arolat keyifli dakikalar yaşattı.

No Flash’da Doksanlar Rüzgarı Esti!

Ünlü şarkıcı Metin Arolat her zaman olduğu gibi şık kostümleriyle ve yeni tarzı ile dikkatleri üstüne topladı. Konserine sevilen şarkısı Dert Değil ile başladı. Bütün sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkılarını sevenleriyle ve kendisini izlemeye gelenler ile birlikte seslendiren Metin Arolat coşturdu. Repertuarında ki  doksanlı yıllardan günümüze bir çok eseri sevenleriyle birlikte seslendiren sanatçı keyifli dakikalar yaşattı.

Metin Arolat İle 90’Lara Dönüş!

Sahneden Öğretmenler Gününü Kutladı!

Şarkılarını yüksek bir enerji ile söyleyen Metin Arolat Öğretmenler Gününü kutlamayı ihmal etmedi. “Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” dedi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Metin Arolat, programını “Elveda” parçasıyla noktaladı. Yoğun ilgi karşısında mutlu olan Arolat

Metin Arolat, Geniş Reportuvarı İle Tam Not Aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler