Ana SayfaDedikoduHülya Avşar Yapım Şirketini Mi Bastı?

İlgili Postlar

Hülya Avşar Yapım Şirketini Mi Bastı?

Hülya Avşar yapım şirketini mi bastı? Başrol oynadığı Masumiyet’in final yapacağını öğrenen Hülya Avşar’ın yapım şirketini basıp karardan döndürdüğü iddia ediliyor. İşte olay hakkında tüm detaylar;

Masumiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ses getiren dizinin başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır’in yanı sıra, Serkay Tütüncüİlayda AlişanDeniz IşınSelen UçerTolga GüleçNeslihan ArslanAsena TuğalErtuğrul PostoğluAlayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aykaç, Gizem ErgünAsena KeskinciOzan Kaya Oktu gibi oyuncular seçkin oyuncular yer alıyor.

Masumiyet Dizisinin Günü Değişti

Çarşamba akşamları yayınlanan diziler karşısında Masumiyet, reyting kaybına uğradı! Sadakatsiz’in olmadığı hafta reytingleri bir anda yükselen dizinin, bir sonraki hafta yine düşüşe geçmesiyle birlikte, Fox TV de yeni bir karar aldı.

Dizinin bayram sonrasında final yapması planlanıyordu. 13. bölümde ekrana veda etmeye hazırlanan diziyle ilgili kanalın yeni bir kararı ortaya çıktı!

Masumiyet 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlker Ela’ya Yine Şiddet Mi Uyguluyor?

Masumiyet dizisinin bayram sonrası 13. bölümde final yapması planlanıyordu. Ancak son dakika bir gelişme oldu ve Sadakatsiz’in olmadığı hafta reytinglerde 7 bandına yaklaşan diziye bir şans daha verildi. Masumiyet dizisi Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayacak.

Hülya Avşar Yapım Şirketini Mi Bastı?

Başrollerini Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin paylaştığı Masumiyet dizisinin reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayınca yapım şirketi final yapma kararı aldı. Ancak yıllar sonra ekranlara geri dönen Hülya Avşar’ın yapım şirketini bu karardan vazgeçirdiği ortaya çıktı.

İddialara göre Avşar Kızı, dizinin final yapacağını öğrenince yapım şirketi Gold Filmi bastı. Avşar Kızı’nın Faruk Turgut’a “Beni 13 bölüm için mi ikna ettiniz?” şeklinde çıkıştığı öğrenildi. Avşar’ın bu ani tepkisinin ardından yapım şirketinin kanalla irtibata geçerek, dizinin yayın tarihini değiştirmeleri konusunda ikna ettiği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler