Ana SayfaDedikoduOnur Saylak ve Gözde Yılmaz'dan Nikah Fotoğrafı

İlgili Postlar

Onur Saylak ve Gözde Yılmaz’dan Nikah Fotoğrafı

2018 senesinde Tuba Büyüküstün’le ayrıldıktan sonra bir süre kimseyle anılmayan Onur Saylak uzun bir aranın ardından Gözde Yılmaz’la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Bir süredir birlikte olan Onur Saylak ve Gözde Yılmaz dünya evine girmişti. Onur Saylak ve Gözde Yılmaz’dan nikah fotoğrafı geldi.

Onur Saylak Sessiz Sedasız Evlendi

Başarılı oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın yeniden baba olacağı haberini mayıs ayında ilk ben yazmıştım hatırlarsanız. Saylak, geçtiğimiz günlerde oğlu Deniz Ali’yi kucağına alarak üçüncü kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Çıkan haberlerde ise Onur Saylak ve Gözde Yılmaz çiftinin evli olmadıkları iddia edilerek, “Önce bebek, sonra nikâh modasına mı uyacaklar?” diye soruldu. Böyle bir moda var mı yok mu bilmiyorum ama bu haberlerin doğru olmadığını söyleyebilirim. Her zaman olduğu gibi haberin doğrusunu benden öğrenin…

Çift evli, hem de aylardan beri. 3 yıldır birlikte olan çift, evlenme kararı alarak mart ayında nikâh masasına oturmak için plan yapmıştı. Ancak pandeminin patlamasıyla düğün yerine nikâhla yetinmiş ve iki şahidin huzurunda evlenmişler.

Onur Saylak ve Gözde Yılmaz’dan Nikah Fotoğrafı

Geçtiğimiz yıl oyuncu Onur Saylak ile evlenen menajer Gözde Yılmaz, nikah gününden ilk kez fotoğraf paylaştı.

Geçen yıl menajer Gözde Yılmaz’la evlenen Onur Saylak bugün 44. yaş gününü kutluyor. Onur Saylak’ın eşi Gözde Yılmaz eşinin yaş gününü ilk kez paylaştığı nikah fotoğrafıyla kutladı. Yılmaz fotoğrafa, “İyi ki doğdun aşkım” notunu düştü.

Onur Saylak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler