Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli Yaza Hazır!

İlgili Postlar

Defne Samyeli Yaza Hazır!

Defne Samyeli yaza hazır! Defne Samyeli ve kardeşinin pozları sosyal medyayı salladı: Samyeli’nin karın kasları olay oldu. İşte detaylar;

“Eğitimin Rolüne İnanıyorum”

Aslında yalnızca kadına değil, her canlıya karşı yaşatılan şiddetin karşısında durduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, şiddete maruz kaldığını fakat fiziksel olmadığı belirtip şöyle devam etti;

“Sadece kadına değil, canlıya, erkeğe, herkese karşı psikolojik sosyal, ekonomik, fiziksel şiddetin tümden değiştirilmesi için bu zihniyet devrimi içerisinde nasıl yetiştirildiğimiz ve eğitimin rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum…..”

“Kadınlar Korunmuyor ki…”

“Bunun için pek çok laf söyleniyor ama kalıcı adımların atılması çok zor. Kadınlar korunmuyor ki ceza caydırıcı olsa ne önemi var? Kadınlar gidip şikayet ediyorlar ‘Bu adam beni öldürecek bakın’ diye ve sonra kadınlar öldürülüyor.

Mantalite devrimine ihtiyaç var diyorum. Ben de mutlaka şiddete uğramışımdır, uğramayan kadın yoktur ama fiziksel şiddete uğramadım.”

Oynadığı televizyon dizisinin tam da tadında bittiğini ve aslında üzgün olmadığını belirten Defne Samyeli, öte yandan uluslararası bir film projesi hakkında menajeriyle toplantı yaptığını söyledi. “Televizyon programları ve konserlere ağırlık vereceğim bu ara” diyen güzel şarkıcı, şöyle devam etti;

Defne Samyeli’nin Ev Sahibine Açtığı Dava Sonuçlandı

“Evet dizi bitti, üzgün falan değilim bence tadında bitti. Seyircinin reyting olarak fazla kucaklamadığı projeler hem yapım şirketlerini hem de kanalları yoruyor……”

“……Tadında bitmesi iyi oldu. Ben yazın sahnede olacağımı düşünüyorum içimden bir ses öyle söylüyor. Yeni projelerin de hayallerim var. Güzel bir uluslararası film projesi var, onun çalışmalarını yapıyoruz. Bizim hayatımız güzel keyfimiz yerinde.”

Defne Samyeli Yaza Hazır!

Defne Samyeli, kardeşi Suhan Samyeli ile spor yaptığı kareleri Instagram hesabından paylaştı. Fotoğraflara ‘Yaza hazırız’ notunu düşen Samyeli’nin paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alırken, fit vücudu da dikkatlerden kaçmadı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler