Ana SayfaDizilerMasumiyet 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlker Ela'ya Yine Şiddet Mi Uyguluyor?

İlgili Postlar

Masumiyet 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlker Ela’ya Yine Şiddet Mi Uyguluyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumiyet, 12. yeni bölümüyle 17 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İlker, Ela’nın artık kendisinden kurtulamayacağını düşünür. Beril Harun’a, ondan gelecek bir teklifi daha yapacak cesareti olmadığını söyler. Bahar, kızını tutamadığı için üzülür. Gidip onun psikologu ile konuşur. Masumiyet 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlker, Ela’ya yine şiddet mi uyguluyor?

Pazartesi Dizileri 2020

İlker Ela’ya Yine Şiddet Mi Uyguluyor?

Masumiyet 12. bölüm 2. fragmanında; Hale, Bahar’ın karşısına geçip kızının oğlunu bırakmaması İlker’in masum olduğunu gösterdiğini söylüyor. Bahar’da ona, gereken cevabı veriyor. İlker’in elinde yara görünüyor. Bahar’ı, çok şaşırtan bir olay oluyor. ‘Ela’ diye sesleniyor. Bahar, Ela’yı ne halde buluyor?

İşte Masumiyet 12. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, annesinden gizli Harun’la iş birliği yapar ve İlker’le görüşüp o geceyle ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışır. Umut, tutuklanır. Polis, Umut’un o gece olayın olduğu eve yakın bir benzinlikten hediye aldığı görüntülerini ele geçirir.

Umut, nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanmak üzere hapse atılır. Tüm uğraşlara rağmen Umut, o geceyle ilgili hiçbir şey konuşmaz. Hale’nin ihbarı üzerine İsmail tutuklanır. İsmail, Ela’yı arabadan attığını itiraf eder. İlker, aklandığı için rahatlar.

Hale, ertesi gün oğluyla birlikte şirkete gidip boy gösterisi yapar. İlker, eski odasını alır. Banu’da, işine yeniden başlar. Beril, tüm suçu Umut’a yükleyip İsmali’i kurtarma derdine düşer. Bahar, Harun’un arabasını görünce tanır ve o gece o arabanın karakolda gördüğünü hatırlar.

Harun’la buluştuğunda ona, olay gecesi karakola gidip gitmediğini sorar. Oda, gitmediğini söyler. Hale, Harun’un evine gider. 40 yıl önce Harun’u değil İsmail’i seçip evlenen Hale, artık arada kimsenin olmadığını ona ima eder.

Birce eve geldiğinde Hale ile Harun’u el ele görür. İlker’in kendisinin kulağına Harun’u, annesini kaptırmamasını söylediği aklına gelir. İrem, kocasının aklanmasıyla bir şeylerin değişeceğini zannedip onunla yemeğe çıkmak ister.

İlker ise, Ela ile buluşur. Ela’nın o gece, Umut’un orada olduğunu bildiğini öğrenen İlker, çok öfkelenir. Oradan gitmek isteyen Ela’nın gitmesine izin vermeyip kapıyı kilitler. Hale, birini beklemeye başlar. Kapı çalınca Harun’un geldiğini düşünür. Ama karşısında Bahar’ı görür.

Harun ise Beril ile buluşur. Beril’e, sırada ne olduğunu sorar. Harun, Ela ile Bahar’dan sonra, Hale ve Beril’le iş birliği içine girer.

Masumiyet Dizinin 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Ela’yı İlker’in Elinden Kurtarabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler