Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Zeynep En Büyük Hayalini...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Zeynep En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi!

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 43. bölümüyle final yaptı. Dizinin yayınlanan final bölümünde; Gülbin, Almanya’ya dönmek için yola çıkar. Ancak Zeynep ile Barış, onu yolundan geri döndürür. Savaş, Emine’ye duygularını açmak ister. Ama bir aksilik olunca ilk adım Emine’den gelir. Zeynep, en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi!

Doğduğun Ev Kaderindir, akıllara kazınacak bir finalle ekrana veda etti. Sakine, Gülbin’i tanıdıktan sonra Zeynep, büyük şok yaşar. Gülbin, annesine karşı hislerini göz yaşları içinde anlatır. Sakine, sabah kalkıp mükellef bir kahvaltı hazırlar. Ancak, Gülbin’in gittiğini duyunca fenalık geçirir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış ile Zeynep, onu yolda yakalar. Onunla konuşup kalmaya ikna eder. Gülbin’in, hiç bir evrakta imzası olmadığı için onu kurtaracaklarını söyleyen ikili onu alıp Sakine’ye sürpriz yapar. Sakine, kızına sarılıp eğer bir daha giderse kendisinin öleceğini söyler.

Savaş, Emine’yi ortamdan uzaklaştırmak için güzel bir yere götürür. Orada Emine, onunla tanıştığı için çok şanslı hissettiğini söyler. Savaş, onun konuşmalarından cesaretlenip ona karşı hislerini açıklamak ister. Ancak üzerine içecek dökülür ve Emine’in ağzından ‘hemen ayağa kalk’ sözü çıkar.

O sözü duyan Savaş, söylemek istediğinden vazgeçer. Ali Rıza ile Sultan, evlenip Savaş’la birlikte yaşamaya başlar. Ancak Emine, kendisine ayrı bir ev açıp orada kalmaya başlar. Savaş, onun kendisi için o evde kalmak istemediğini düşünmeye başlar. Cemile, hamile olduğunu öğrenir.

Nuh, baba olacağı için havalara uçar. Zeynep’in çok güzel bir düğünü olur. Gelin çiçeğini ise Emine yakalar. Nermin, restorandaki hissesini Sakine’ye devreder. Ali Rıza’da, kendi hissesini Sultan’a devreder. Bir ay sonra Zeynep, hep hayali olan ölen abisinin adını yaşatacak bir vakıf kurar.

Vakfın açılışında Emine, Savaş’a beraber aynı evde kalmayı teklif eder. Oda, kabul eder. Zeynep, vakfın açılışında çok güzel bir konuşma yapar. Herkes onu, ayakta alkışlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 43. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Barış İle Zeynep Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler