Ana SayfaDizilerSadakatsiz 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya'nın Karşısına Çıkan Adaşı Kim?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya’nın Karşısına Çıkan Adaşı Kim?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 29. bölümüyle ekrana geldi. Diziye Asya, karakteriyle Bennu Yıldırımlar dahil oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Selçuk’la birlikte Didem’in yanına gidip her şeyi Derin’in planladığını öğreniyor. Aldığı ses kaydıyla Derin’in kapısını çalıyor. Yapması gerekeni onlara bırakıyor. Derin, Volkan’la birlikte Derya’nın yanına kontrole gidiyor. Asya’nın karşısına çıkan, adaşı kim?

Çarşamba Dizileri 2020

Asya’nın Karşısına Çıkan Adaşı Kim?

Sadakatsiz dizisinin 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Selçuk’la birlikte Didem’in yanına gidiyor. Ona gerçekleri anlatmazsa, suçlu durumuna düşeceğini söylüyorlar. Didem Derin’in, kaçma planını kendisinin hazırladığını, bunu Asya ile Volkan’dan intikam almak için yaptığını anlatıyor.

SAKAKATSİZ 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, onun konuşmalarını ses kaydına alıyor. Melih’i arayıp, Derin’in evinde buluşmak istediğini söylüyor. Volkan’ın da, evde olduğu anda Asya eve geliyor ve ses kaydını onlara dinletiyor. Asya gittikten sonra Melih, Derin’e ateş püskürüyor. Görevi gereği onu ihbar etmek zorunda olduğunu söylüyor.

Volkan, bu işe dahil olmak istemeyip evi terk ediyor. Onlar konuşurken Gönül geliyor. Melih’e, öz yeğenini hem de hamileyken ihbar etmemesi için baskı yapıyor. Önce Melih, Asya’ya gidip ondan özür diliyor. Daha sonra Bahar’la konuşup ondan da özür diliyor. İşine ihanet etmemek için, istifa ediyor.

Derin’i, ele vermiyor. Gönül, Derin’le konuşup onu Volkan saplantısından vazgeçirmeye çalışıyor. Kızını tanıyamayan Gönül, Turgay’la buluşup ona derdini anlatıyor. O sırada Derin gelip onların konuşmalarını duyuyor ve annesine çok kızıyor. Volkan, çocuk doğana kadar Derin’in yanında kalmayı kabul ediyor.

Asya ile, son kez konuşup onu bir daha rahatsız etmeyeceğine söz veriyor. Melih ile Bahar, görüşmeye başlıyor. Asya’ya hastaneden bir geçmiş olsun çiçeği geliyor. Ardından vakfa davet ediliyor ve hastaneye başhekim olarak dönmesi isteniyor. Ama Asya, bu teklifi kabul etmiyor.

Kendi muayenehanesini açmak istediğini söylüyor. Cavidan, Asya’ya gelini için hazırladığı iş yerini ona kiralıyor. Derin, hamilelik yalanını devam ettirmek için Derya’yı tehdit ediyor. Volkan, Derin’in iş yerine gelip onu hastaneye götürüyor.

Derin, muayene sonucunda Derya’nın ne diyeceğini korkuyla bekliyor. Asya’nın kapısını çalan bir kadın çalıyor. İsminin Asya olduğunu söylüyor. Asya, babasının eski sevgilisi mi çıkacak?

Sadakatsiz 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Derin’in İpini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler