Ana SayfaDedikoduHasan Can Kaya'nın Film Projesi Detaylandı

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya’nın Film Projesi Detaylandı

Hasan Can Kaya’nın film projesi detaylandı. Hasan Can Kaya’nın yeni Film projesinin vizyon tarihi belli oldu. İşte film hakkında merak edilen detaylar;

“Kemal Sunal’ a Bile Sansür Uygulandı”

RTÜK kurumunun Konuşanlar ile alakalı para cezasına çarptırılması soru olarak töneltilmesi üzerine, “Çok tutulan mizah işlerinde her seferinde sansür uygulanmıştır. Kemal Sunal’ın ‘Eşoleşek’ kelimesini sansürleyen bir kurum. Benim üzerimden izleyicilerimi, özellikle Z kuşağını eleştirdiler ona üzüldüm. Yoksa umurumda değil. Güldük eğlendik. Mizah, dili bozma yeridir” dedi.

Hasan Can Kaya: Gururumla Oynandı

“Muhafazakarlar da Beni İzliyor”

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Hasan Can Kaya, “Konuşanlar adlı programı muhafazakarlar da muhalifler de izliyorlar. Bunların hepsi bizim programda yan yana gülüp eğlenirler. Konuşanlar izleyicisi akıl sağlığı en olgun kesim bence. Kendiyle barışık insanlar kendiyle dalga geçer. Küfürle güldürüyor diyen adamlar hayatında kimseyi güldürmemiştir.” şeklinde noktaladı…

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya’nın Film Projesi Detaylandı

“Konuşanlar” adlı programıyla tanınan ve büyük bir hayran kitlesi edinen Kaya, şimdi de bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz ismi netleşmeyen filmin, 20 Ocak 2023’te gösterime girmesi planlanıyor. NuLook’un yapımcılığını üstleneceği ve henüz detaylarının açıklanmadığı yapımın dağıtımcılığını ise UIP Türkiye yapacak.

Hasan Can Kaya’nın Gizli Bir Hastalığı Olduğu Ortaya Çıktı!

Dijital platformda “Konuşanlar” sit-com’uyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam eden Hasan Can Kaya, filmle ilgili henüz detayları paylaşmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler