Ana SayfaDedikoduHasan Can Kaya'nın Gizli Bir Hastalığı Olduğu Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Hasan Can Kaya’nın Gizli Bir Hastalığı Olduğu Ortaya Çıktı!

Son günlerde eleştirilerin odağında olan Hasan Can Kaya’nın gizli bir hastalığı olduğu ortaya çıktı. Meğer ünlü komedyen uzun bir süredir hastalıkla mücadele ediyormuş. Peki Hasan Can Kaya’nın hastalığı ne? İşte detaylar;

Gururumla Oynandı

Hasan Kan Kaya, komediye sadık olduğu için arkadaşlarının kendisini onaylamadığını belirterek, “Eskiden her sabah kalkardım ve insanları etkilemek zorundaydım” dedi. Kaya, “Bu işi yapmasaydım çıldırırdım. Bu meslekten dolayı gururumu oynadım ama bu mesleği bırakamazdım” dedi. Ünlü komedyen, geçmişte aşık olduğu bir kadını gururuyla oynadığı için terk ettiğini de sözlerine ekledi.

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya’nın Gizli Bir Hastalığı Olduğu Ortaya Çıktı!

Eleştirilerin hedefi olan Hasan Jan Kai hakkında mükemmel bir açıklama yapıldı. Gazeteci Arif Khuur’a göre ünlü komedyen koprolali hastalığıyla mücadele ediyor.

Arif Hür’ün yazısı şu şekilde “Üzülerek söylüyorum ki; Sunuculuğunu üstlendiği Konuşanlar adlı programda konuklarına ve ortaya fütursuzsa küfürler eden Hasan Can Kaya’nın Koprolali hastalığı ile mücadele ettiği çok aşikâr. Tourette sendromunun bir özelliği olan Koprolali, istemsiz şekilde küfür etme ve saldırgan sözler söyleme rahatsızlığıdır. Dilerim Hasan Can Kaya ve onun bazı hayranları en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulur.”

RTÜK ‘den Hasan Can Kaya Açıklaması Geldi…

Koprolali Hastalığı Nedir?

İlginç bir hastalık olan Koprolali, bir kişinin istemsiz bir şekilde müstehcen, küfürlü veya saldırgan sözler söylemesidir. Bu sözler özellikle ırkçı hakaretleri ve cinsel küfürleri içermektedir. Koprolali, birilerine sövmekten veya onları aşağılamaktan farklı bir şeydir. Çünkü Koprolalide istemsiz bir davranış vardır ve bunu yaşayan kişilere bu konuşma tarzı oldukça rahatsız edici gelmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler