Ana SayfaDedikoduSinem Kobal Kendine Hayran Bıraktı

İlgili Postlar

Sinem Kobal Kendine Hayran Bıraktı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sevenlerini büyüleyen Sinem Kobal kendine hayran bıraktı. Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olacağı öğrenilen ünlü oyuncu hamileliğinin dördüncü ayına girmesine rağmen fit görünümüyle dikkat çekti. İşte Sinem Kobal’ın o paylaşımı;

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın ikinci çocuklarının cinsiyeti belirlendi mi?

Kenan İmirzalıoğlu ile 34 yaşındaki Sinem Kobal, 5 yıl önce Cunda Adası’nda dünyaevine girmiş, geçen yıl kızları “Lalin”i kucaklarına almışlardı. Bu sevilen çift hayatlarının çoğunu Marmaris’te geçirmeye çalışmadan önceki haftalarda hayranlarına müjdeli haber geldi.

Bebeğinin keyfini çıkarmak için uzun süredir stüdyodan uzak kalan Sinem Kobal’ın dört buçuk aylık hamile olduğu bildirildi. Tam da bu ünlü çift, yakın çevreye iyi haberi açıklarken ve bunu kimseye belli etmemeye özen gösterirken bir anda ortaya çıktılar.

Trafikte Yakalandı

Kenan İmirzalıoğlu, tüm bu yaşadıklarının ardından ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşamaya hazırlanıyor.Birkaç gün önce Emirgan’ın trafik kamerasına yansıdığı görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilere verdiği demeçte “bu gece olmaz” demekten bıktığını söyledi. Bırak beni.” Yakışıklı adam, “Bebeğin cinsiyeti de ortaya çıktı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Kızlarını Reklam Yüzü Yapmayı Reddetti!

Sinem Kobal Kendine Hayran Bıraktı

Mutlu çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, ikinci çocuklarına sarılmak için gün sayıyor.

4 aylık hamile olan Sinem Kobal, son halini Instagram sayfasında hayranlarına gösterdi. Her zamanki gibi güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu Kobal’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Sinem Kobal kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler