Ana SayfaDedikoduPelin Öztekin'den Melis Sezen'e Gönderme

İlgili Postlar

Pelin Öztekin’den Melis Sezen’e Gönderme

Altın Kelebek Ödülleri’ndeki konuşmasıyla sosyal medyanın diline düşen Melis Sezen konuşmasıyla hala gündemde. Geçtiğimiz gün mikrofonu eline alan Pelin Öztekin’den Melis Sezen’e gönderme geldi. İşte detaylar;

Pelin Öztekin Asena’ya Taş Çıkardı

Pelin Öztekin 93 kilo verdi ki bu bir başarı hikayesi. Kilo verdikten sonra imajının yenilenmesiyle tamamen farklı bir insan oldu. Pelin Öztekin, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gündemden düşmedi.

“Çok Güzel Hareketler” ile adından söz ettiren oyuncu, sosyal medyadaki son hali ile de beğeni topladı. Oyuncu, sosyal medyayı aktif olarak kullandı ve dans ettiği anları Instagram hesabından paylaştı. Beline çan kemer takan Pelin Öztekin, hareketlerinde Asena’ya benzetildi. Yarım milyona yakın takipçisi olan Pelin Öztekin, videosunun altına bir anket koyarak takipçilerinden “Pelin Öztekin & Asena” arasında oy kullanmalarını istedi.

Pelin Öztekin’den Melis Sezen’e Gönderme

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin dün akşam Aita Suzri’yi dinlemeye gitti. Sahne alan Pelin Öztekin, Şebnem Farah’ın “Sil Pashtan” şarkısını seslendirdi.

Büyük ilgi gören Ayta Sözeri partisine oyuncu Pelin Öztekin, Oğulkan Engin ve arkadaşı Mireille Danner katıldı. Aita Suzri’nin sahnesine çıkarak seyircilerden büyük alkış alarak Shabnam Farah’ın “Sil Pashtan” şarkısını söyleyen Belen Öztekin, Melis Sezen’in Altın Kelebec’teki sözlerine “Artık mikrofonu elimde tutuyorum” diyerek atıfta bulundu.

Melis Sezen’in Olay Açıklaması

5 Aralık’ta Kingdee Ödülleri törenine katılan ve ödüle layık görülen oyuncu Melis Sezer, yaptığı konuşmalar ve özel olarak tasarlanmış kıyafetleriyle ününü kazanmaya devam etti. Oyuncu heyecanla kupasını göstererek “Bunu tutuyorum çünkü bende var” dedi. Sezer’in bu sözleri sosyal medyada dolaşmaya devam ediyor.

Pelin Öztekin kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler