Ana SayfaDedikoduÜnlü İsimlerden Hasan Can Kaya'ya Destek

İlgili Postlar

Ünlü İsimlerden Hasan Can Kaya’ya Destek

RTÜK açıklamasından sonra en çok konuşulan isimlerden olan Hasan Can Kaya’ya hakkında paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü isimlerden Hasan Can Kaya’ya destek yağıyor. Son olarak Fatih Altaylı’dan Hasan Can Kaya çıkışı geldi. İşte Altaylı’nın o sözleri;

“Uyarılara Rağmen Tedbir Alınmıyor!…”

RTÜK Başkanı (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun) Ebubekir Şahin, konu hakkında  tweet attı. “Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği ‘Konuşanlar’ isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır” ifadelerini yazan Başkan çok konuşuldu.

“Gururumla Oynandı”

Hasan Can Kaya, komedyenliğe gönül verdiği için çevresi tarafından onaylanmadığını ”Her kalktığım sabah, insanları ikna etmek zorunda kalıyordum” sözleriyle anlattı. ”Ben bu işi yapmasaydım delirirdim” diyen Kaya, ”Şu meslek yüzünden gururumla çok oynandı ama mesleği bırakamadım” ifadelerini kullandı. Ünlü komedyen, geçmişte çok aşık olduğu bir kadını, sırf gururuyla oynadığını için terk ettiğini de sözlerine ekledi.

Hasan Can Kaya Kimdir?

Ünlü İsimlerden Hasan Can Kaya’ya Destek

Nihat Genç’in sözleri ve RTÜK’ün inceleme kararı karşısında öfkelenen Fatih Altaylı, ‘Herkes kendine özgürlükçü’ başlıklı yazısında şu satırlara yer verdi:

Yahu size ne! Adam açık kanalda ya da TRT’de yapmıyor bu işi. İsteyenin para verip izlediği bir yerde yapıyor. Küfürlü konuşmadan hoşlanmıyorsan para vermezsin, izlemezsin. Sokağa çıkıp megafonla ananıza sövmüyor ya çocuk. ”Böyle mizah mı olur”muş. Size ne lan! Mizah kriterlerini siz mi belirleyeceksiniz. Olur ya da olmaz. Mizah komiseri misin, Mizah Standartları Enstitüsü mü!

Şimdilerde Bergen filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, ”Oh be! Yine Türk aile yapısı ve ahlakını RTÜK kurtardı. Bundan sonra aile içi şiddete, tecavüzlere, tacizlere, çocuk gelinlere son. Teşekkürler RTÜK” sözleriyle, Konuşanlar programı hakkında başlatılan incelemeye tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler