Ana SayfaDedikoduSinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Kızlarını Reklam Yüzü Yapmayı Reddetti!

İlgili Postlar

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Kızlarını Reklam Yüzü Yapmayı Reddetti!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu kızlarını reklam yüzü yapmayı reddetti! Lalin’in bebek bezi reklamında oynaması için çifte teklif geldi ama çift kızlarını kameralardan uzak tutmayı tercih ediyor. İşte detaylar;

Bakıcıdan Değil Sizden Korkuyorum

Yaz aylarını Marmaris’te geçiren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun, ev sahibi bu yıl 700 bin TL istediği için bu yazı Bodrum’da geçirecekleri iddialarına İmirzalıoğlu; “Monte Carlo’da evimiz var. Miami’de de yaptırdık! Arkadaşlar yok öyle bir şey” dedi.

Sinem Kobal’ın “Çocuğumu kendim büyütüyorum” sözleri hatırlatılarak “Bakıcı konusunda korkunuz mu var” sorusuna oyuncu “Benim bakıcıdan değil sizden korkum var” diyerek yanıt verdi.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Rasim Öztekin Açıklaması

Annesiyle Karar Verebilir

İmirzalıoğlu, herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmaması ve gazetecilerin, “Kızınız Lalin için bir sosyal medya hesabı açma planınız var mı?” sorularına yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, Annesi ile beraber verecekleri bir karar ancak daha yaşı ufak. Kendisi kullanana kadar açma taraftarı değilim. Benim hesabımı soracak olursanız da ben sosyal medyayı pek sevmiyorum. Bu sebeple kullanmıyorum dedi.

Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda kızıyla ilgili, Genel olarak annesine benziyor ama içerden bir Kenan bakıyor ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin çok iyi bir anne olduğunu da sözlerine ekleyen İmirzalıoğlu, Çok şükür sağlığı ve keyfi yerinde. Sinem, nazar değmesin muhteşem bir anne oldu. Böyle de devam eder diye düşünüyorum demişti.

Daha önce de samimi bir itirafta bulunan İmirzalıoğlu, şunları söylemişti:

Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa anne, anne diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da anne diyecek, baba diyeceğini sanmıyorum.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Sinem Kobal Kimdir?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Kızlarını Reklam Yüzü Yapmayı Reddetti!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz ekimde kızları Lalin’i kucağına almıştı. 8 aylık olan Lalin’e daha şimdiden annesiyle birlikte oynaması için reklam teklifleri gelmeye başladı.

Posta’dan Suna Akyıldız’ın haberine göre; Bir bebek bezi firması Sinem Kobal ve Lalin’in reklamlarda oynaması için bir milyon TL teklif etti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu teklifi geri çevirdi. İddiaya göre, Sinem Kobal yakınlarına “Eğer Lalin ile bir projede birlikte olursak o da çocuklara fayda sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesi olur. Ama şu an için çok erken. Lalin bunun için henüz çok küçük” dedi. Çift kızlarını büyüyene kadar kameralardan uzak tutmak istiyor. İkilinin bu yanıtı sevenleri tarafından da olumlu tepkiler aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler