Ana SayfaDedikoduSerkay Tütüncü ve İlayda Alişan Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan Aşk Mı Yaşıyor?

Oynadıkları diziyle sık sık magazin gündeminde yer alan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü hakkında çıkan aşk iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan aşk mı yaşıyor? İşte detaylar;

İlayda Alişan ile Halit Özgür Sarı Sevgili Mi?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Serkan Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı ‘Masumiyet’ dizisinde canlandırdığı ‘Ela’ karakteriyle hayranlarının takdirini toplayan İlayda Alişan‘ın gönlünü “Kardeşlerim” dizisi Kadir’i Halit Özgür Sarı’ya kaptırdığı konuşuluyor.

Serkay Tütüncü Dizideki Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu

Serkay Tütüncü: Aldatıldım

Snob Magazin’in haberine göre; Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan ve İlker’i Serkay Tütüncü, Onedio’da sevenlerinden gelen sorularını yanıtladılar.

Serkay Tütüncü, “Diziniz aldatılma üzerine. Siz hiç aldatıldınız mı?” sorusuna “İlişkimde özensiz olduğum durumlar oldu. Aldatılmış olabilirim. Aldatılmışsam da sorun değil yani” cevabını vererek sevenlerini şaşırttı.

Tütüncü’nün bu itirafı sonrası, “Böylesine yakışıklı bir oyuncu nasıl aldatılır?” ve “Bence bir yanlışı vardı” yorumları yapıldı.

Aynı soru İlayda Alişan’a da yöneltildi. Güzel oyuncu, “Aldatıldım mı inanın hiç bilmiyorum. Aldatıldıysam da haberim yok. Umarım aldatılmamışımdır” ifadelerini kullandı.

İlayda Alişan Kimdir?

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan Aşk Mı Yaşıyor?

Halit Özgür Sarı ile İlayda Alişan aşkı kısa sürdü. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizinin ekran yolculuğu kısa sürse de İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın gibi genç oyuncuların arasında bağ kurmasına ve yıldızının parlamasında yeni bir kapı açtı. Öte yandan dizide Ela ve İlker aşkı anlatılırken İlayda Alişan, Serkay Tütüncü’nün gerçek hayattaki yakınlığı ise aşk mı yaşıyor dedirtti.

Adı aşk dedikodularına karışan İlayda Alişan, Serkay Tütüncü çifti, rol aldıkları dizinin final yapmasının ardından tatile çıkması ise aralarından su sızmadığını kanıtlar nitelikte. Set dışında eğlenceli görüntülerini sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Deniz Işın, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’a tatillerinde eşlik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler