Ana SayfaDedikoduCameron Diaz Kendini Çocuğuna ve Kocasına Adadı

İlgili Postlar

Cameron Diaz Kendini Çocuğuna ve Kocasına Adadı

Cameron Diaz kendini öocuğuna ve kocasına adadı. O bir zamanlar sinema dünyasının en şık, güzel ve bakımlı yıldızlarından biriydi. Hollywood’un bütün ışıltısını yansıtıyordu bir başka deyişle. Ama evlenip anne olduktan sonra mesleğini bir kenara bıraktı ve kendi tercihiyle hayatı başka bir yöne girdi. Şimdiki halini ise şöyle tanımlıyor: Artık yüzümü bile yıkamıyorum!

Cameron Diaz Kendini Çocuğuna ve Kocasına Adadı

Hollywood’un yakın tarihine damgasını vuran ünlü oyunculardan biri olan Cameron Diaz, mesleğinden uzaklaştıktan sonra hem hayatının hem de kendi bedenine bakışının nasıl değiştiğini anlattı. Michelle Visage’ın sunduğu Rule Breakers adlı bir podcast yayınına online konuk olarak katılan 49 yaşındaki Diaz “yüzünü bile yıkamadığını” söyledi.

Cameron Diaz’dan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

“Üzerine Düşündüğüm En Son Şey Dış Görünüşüm”

2015 yılından bu yana müzisyen Benji Madden ile evli olan bir çocuk annesi Cameron Diaz, dış görünüşüyle ilgili algısının ve davranışlarının tamamen değiştiğini anlattı. Sahip olduğu “tonlarca” kozmetik malzemesine rağmen onları eskisi kadar kullanmadığını anlatan Diaz “Oyunculuktan uzaklaştıktan sonra üzerinde düşündüğüm en son şey dış görünüşüm” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler