Ana SayfaDedikoduSelami Şahin: İrem'le Sorunum Yok

İlgili Postlar

Selami Şahin: İrem’le Sorunum Yok

Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin’in eski sevgilisi İrem Derici’nin şarkısını okuduğunu duyunca ihtarname gönderdi. Selami Şahin “İrem’le sorunum yok” dedi. İşte o açıklama;

Lider Şahin Röportajında İrem Derici Açıklaması

Tülay Demir ile yaptığı röportajda özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlayan Şahin Ben hayatıma giren insanları ünlü ya da ünsüz olarak görmüyorum. Öyle bir şey yok, kalbime, gönlüme uygun insanla bir şeyler paylaşmak isterim dedi.

Lider Şahin Kimdir?

Tülay Demir’in ‘İrem Derici desem şimdi…’ sorusuna
Lider Şahin ‘İrem her şeyden önce çok iyi bir arkadaş. Ben yaşadığım ilişkileri zaten öncelikle arkadaşlık üzerine kuruyorum. Önce iyi arkadaş olmalı, birbirimizi iyi dinlemeli, birbirimize emek vermeliyiz. İrem de böyle bir kadın. Onunla çok güzel bir birlikteliğimiz oldu’ dedi.

Ne kadar sürdü birlikteliğiniz sorusuna ise ‘1 sene kadar sürdü diye hatırlıyorum. Güzel zamanlarımız oldu, güzel hatırlıyoruz birbirimizi’ diyerek yanıt vermişti.

Lider Şahin Burcu Binici’yle Yakalandı!

İrem Derici’den Yanıt Gecikmedi

İrem Derici, eski sevgilisi Lider Şahin’in röportajda söylediklerini öğrendikten sonra sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. “O zor hatırladığın ilişki sayesinde veriyorsun o röportajı da haydi neyse” şeklinde paylaşım yapan Derici dikkatleri üzerine çekmişti.

İREM DERİCİ KİMDİR?

Selami Şahin: İrem’le Sorunum Yok

Ünlü şarkıcı, oğlu Lider Şahin’in eski sevgilisi İrem Derici’nin Kanal D’de ekrana gelen “Şarkılar Bizi Söyler” programında “Oh Olsun” şarkısını yorumlaması üzerine ihtarname göndermesi hakkında şu açıklamayı yaptı:

“İrem Hanım’a karşı değilim, sorunum da yok. Kim olursa olsun, benimle bir mutabakat imzalamadan hiçbir şarkımı, hiçbir yerde okuyamaz.”

İrem Derici yoğun bakımda, büyük aşkı Lider Şahin gezmelerde

Selami Şahin, “Ailenizin İrem Derici ile yaşadığı sorunlar için mi ihtarname çektiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Benim kimseyle yaşadığım bir sorun yok. O konuyu çocuklarıma sorun.” İrem Derici, Lider Şahin ile aşk yaşamış ve 1 yıl sonra ayrılmıştı. Lider Şahin’in annesi Didem Şahin’in ilişkiye onay vermediği ileri sürülmüştü.

Didem Şahin Oğluna Horoz Demişti

Didem Şahin, “Horozumu saldım çayıra tavuğu olan düşünsün” sözleriyle oğlunun ilişkisine tepki göstermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler