Ana SayfaÜnlülerİrem Derici yoğun bakımda, büyük aşkı Lider Şahin gezmelerde

İlgili Postlar

İrem Derici yoğun bakımda, büyük aşkı Lider Şahin gezmelerde

İrem Derici yoğun bakımda tedavi görürken, büyük aşkı Lider Şahin Barselona’da gezmelerde! Ünlü şarkıcının, aldatılmayı bile kabullenerek iki defa şans verdiği Lider Şahin, İrem Derici’nin hastaneye kaldırılması ile ilgili hiçbir tepki göstermedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı İrem Derici, dün hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Sevenlerini üzüntüye boğan Derici’nin sağlık durumu iyiye giderken, eski aşkı Lider Şahin’in hiç tepki göstermemesi dikkat çekti.

Lider Şahin’den büyük vefasızlık

İrem Derici’nin, istenmeyen gelin ilan edilmesine, bunun yanı sıra Lider Şahin’in kendisini aldatmasına rağmen ikinci defa şans verdiği ama yine de yollarını ayırmak zorunda kaldığı büyük aşkı Lider Şahin’in İrem Derici’nin hastalanması ile ilgili hiç yorum yapmaması dikkat çekerken, “vefasızlık” yorumlarına maruz kalmasına neden oldu.

İrem Derici’nin sağlık durumu

İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyiye gittiğin belirterek “2 gün önce hastanemize geldi, yoğun bakımda takip ediyoruz, bilinci açık sohbet edip gazete okuyabiliyor. Kendisi bundan bir hafta önce şikâyetler üzerine tedavi altına alındı. Makine desteği falan yok, durumu şu anda iyi görünüyor. Böbreklerinde sorun yok normal çalışıyor. Bazı değerleri tam istediğimiz şekilde oturmadı ondan kontrol altında tutuyoruz ama bunu günler içinde azalacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha güzel haberler vereceğiz. Ara sıra ateşi çıkıyor ama durumu iyi.” diye konuştu.

Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile büyük bir aşk yaşayan İrem Derici, ilişkinin başlarında istenmeyen gelin ilan edilmişti. Ancak, tüm bu olumsuzluklara göğüs gererek aşkına sahip çıkmıştı. Lider Şahin’in kendisini aldatmasını bile kabul ederek aşkına ikinci bir şans veren Derici, şu an sağlığı ile ilgileniyor.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler