Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur’ un Uzun Süren Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Merve Boluğur’ un Uzun Süren Doğum Günü Kutlaması

Merve Boluğur’ un Uzun Süren Doğum Günü Kutlaması

 

Genç ve güzel oyuncu geçtiğimiz günler de 30. Yaş gününü instagram’ dan paylaştığı bir fotoğraf ile kutlamıştı.

2015′ yılında evlendiği Murat Dalkılıç’dan geçtiğimiz hafta boşanan Merve Boluğur, 30’uncu yaşını Paris’ de arkadaşlarıyla birlikte kutladı. 30 yaşındaki oyuncu, “Beni tanıyanlar bilir normalde kısa cümleler kurarım! bugün 30’un şerefine bir şeyler yazmak istedim. O kadar güzel dostlarım var ki tek bir gülüşüm için elinden geleni yapan her daim yanımda olan. Onlar kendilerini biliyor ve sizleri çok seviyorum” dedi.

Boluğur mesajına şöyle devam etti: “Akışta kalarak kalbimin sesini dinleyerek deli dolu duygusal olgun kadın olarak yeni yaşımda paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaptım. En mutlu olduğum yerde kutluyorum!…” “İçten yazılmış bütün iyi-kötü mesajlarınızı okuyorum bugün için ayrı ayrı teşekkür ederim herkese. Özel bir teşşekkürüm daha var; Yagmur Tanrisevsin-Oğuzhan Koç çiftine yazdığın şarkı için. Çok mutlu ettin. İyi ki doğdum o zaman”

Paylaşmış olduğu fotoğraf ve altına bu notlar ile doğum gününü haber eden ve kutlayan genç oyuncu, doğum gününü bir gün değil her gün kutlamaya devam ediyor. Genç ve güzel oyuncu, kendisine ait instagram hesabından doğum günü ile ilgili fotoğraf atmaya devam ederek, bitmeyen doğum günü şeklinde not düştü bu defa da. Genç ve güzel oyuncunun bu fotoğraf ve yazıları ise, ayrılmış olduğu eski eşine nazire mi yapıyor şeklinde yorumlara sebep oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler