Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay’ ın Güzellik Sırrı

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’ ın Güzellik Sırrı

Nurgül Yeşilçay’ ın Güzellik Sırrı

 

Ünlü oyuncu kişisel instagram hesabından yapmış olduğu altın maskeli güzellik sırrı şeklinde yorumlanan fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

En son ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ dizisinde Kösem Sultan rolüyle yer alan Nurgül Yeşilçay, son dönemde sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Önceki gün yüzüne altın maskesi yaptıran Yeşilçay, bu haliyle çekilen karesini Instagram story’den paylaştı.

Nurgül Yeşilçay dışında bir çok ünlünün bu şekilde fotoğraflar paylaştığını biliyoruz. Gelin birlikte bu fotoğraflara bir göz atalım.

Ebru Şallı

 

Ebru Şallı, Instagram hesabından paylaştığı güzellik maskeli görüntüsüyle gündeme geldi. Ünlü sunucu ve pilates eğitmeni, yüzündeki krem ve gözlerindeki salatalık dilimleriyle tanınmayacak haldeydi.

Şallı’nın bu görüntüsü gerçek bir cilt bakım uygulamasından değil, Snapchat’in güzellik maskesi filtresindendi.

Ebru Şallı, cilt bakımı için bir uygulamadan yararlanmayı seçse de bugüne dek dünyadan ve Türkiye’den pek çok ünlü isim, güzelleşme anını Instagram’da takipçileriyle paylaştı.

Cristiano Ronaldo

 

Tülin Şahin

Her geçen gün güzellik ile ilgili bir çok yeni ürün yeni maskeler ve sırlar çıkıyor. Kimileri bu ürünleri maskeleri kullanarak güzelliğini bunlara borçlo olduğunu söylesede, kimileri bunların önemsiz olduğunu, önemli olanın beslenme ve doğal güzellik olduğunu düşünüyor. Birçok insanı ikiye bölen bu konunun derinlemesine tartışılması çok da gerçekçi durmazken, en mantıklı balış açısının kimileri için doğal güzellik önemlidir diye düşünürken, kimileri içinde bakım ürünleri kullanmanın gerekli olduğu şeklinde yorumlanmıştır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler