Ana SayfaDedikoduLider Şahin Burcu Binici'yle Yakalandı!

İlgili Postlar

Lider Şahin Burcu Binici’yle Yakalandı!

Geçtiğimiz sene Didem Soydan’la aşk yaşadığı öğrenilen Lider Şahin’in ilişkisinin devam ettiği sanılıyordu ki çiftin sessiz sedasız ayrıldığı öğrenildi. Eski aşkım bitişini, yeni aşkın belgelenmesi gün yüzüne çıkardı. Lider Şahin Burcu Binici’yle yakalandı! İşte tüm detaylar;

Lider Şahin Didem Soydan’dan Vazgeçmedi

Yaşadığı ilişkilerde genelde annesi Didem Şahin engeline takılan Lider Şahin bu kez ilişkisinden vazgeçmedi. Daha önce Demet Özdemir ve İrem Derici’yle olan ilişkisinde anne engeli nedeniyle büyük sorunlar yaşayan Lider Şahin’in bu kararlı duruşu çiftten evlilik haberinin yakın olduğunu düşündürüyordu.

Lider Şahin Bu Kez Kural Tanımıyor!

Didem Şahin, Didem Soydan’ı Gelin Olarak İstemedi!

Lider Şahin‘in birçok ilişkisi gibi Didem Soydan’la olan ilişkisi de Didem Şahin’in onayını alamadı. Geçtiğimiz sene ortaya çıkan aşk haberlerinin ardından görüntülenen Didem Şahin, Didem Soydan ile Lider Şahin ilişkisi hakkında sorulan sorulara “Gelin adayı değil. Oğlumun kız arkadaşı diyelim, daha doğru olur. Hemen gelin-güvey olmayalım” yanıtını vermişti.

Lider Şahin Kimdir?

Lider Şahin Burcu Binici’yle Yakalandı!

Lider Şahin ve Didem Soydan aşkı neden bitti bilmiyoruz ama görünüşe göre Lider Şahin çoktan yeni bir aşka yelken açmış. Yakın zamanda Demirhan Çemberci’den ayrılan Burcu Binici‘yle Emirhan’da bir kafede baş başa görüntülenen Lider Şahin gönlünü kaptırmış gibi duruyor. Uzaktan çok eğlenceli vakit geçirdikleri belli olan ikili “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu gündeme düşürdü.

Burcu Binici Kimdir?

Lider Şahin Burcu Binici'yle Yakalandı!
Lider Şahin Burcu Binici’yle Görüntülendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler