Ana SayfaDedikoduLider Şahin Bu Kez Kural Tanımıyor!

İlgili Postlar

Lider Şahin Bu Kez Kural Tanımıyor!

Sanat dünyasının aşk hayatına en çok karışılan isimlerinden Lider Şahin bu kez kural tanımıyor! Bildiğiniz gibi daha öncesinde kız arkadaşları annesinin onayını alamadığı için ilişkisini noktalamak zorunda kalan Lider Şahin ünlü şarkısı İrem Derici’yle de ilişkisini bu yüzden noktalamıştı. Ardından Didem Soydan’la bir birlikteliğe yelken açan Şahin tüm itirazlara rağmen ilişkisini gözlerden kaçırmıyor.

Lider Şahin’in İlişkileri Didem Şahin Engelini Aşamıyor!

Ünlü sanatçı Selami Şahin’in oğlu olan ve yakın zamanda babasının izinden gitme kararı alarak single çalışmasını dinleyicilerle buluşturan Lider Şahin aşk hayatında aradığını bulamıyor. Daha doğrusu gerektiği kadar diretemiyor… Bu zamana kadar ilişki yaşadığı tüm ünlü isimlerde annesinin engeline takılan Lider Şahin, bu kez yasaklara meydan okumaya kararlı gibi duruyor.

Lider Şahin Yine Ailesi İle Karşı Karşıya!

“Gelin Adayı Demeyelim”

Lider Şahin bir süre önce ünlü model Didem Soydan’la aşk yaşamaya başladı. Ama tıpkı Demet Özdemir ve İrem Derici’de olduğu gibi bu ilişki de Didem Şahin’in onayından geçmedi. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan ve Didem Soydan ile Lider Şahin İlişkisi hakkında ki sorulara “Gelin adayı değil. Oğlumun kız arkadaşı diyelim, daha doğru olur. Hemen gelin-güvey olmayalım” yanıtı veren Didem Şahin bu ilişkiye karşı duruşunu bir kez daha açıkça dile getirmişti.

Lider Şahin Kimdir?

Lider Şahin Bu Kez Kural Tanımıyor!

Lider Şahin ilişkilerine karışılmasına artık doymuş olacak ki tüm yasaklara rağmen Didem Soydan‘ın olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. “Hangi açıdan çekersen çek, sadece bir tanesi açıyor” notunu düşen Şahin’e yanıt olarak Didem Soyan gül emojisiyle karşılık verdi.

Didem Soydan Kimdir?

lider Şahin'in Didem Soydan Paylaşımı;
Lider Şahin’in Didem Soydan Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler