Ana SayfaÜnlülerNuray Sayarı'ya Kız Kardeşi Öfkesini Kustu..

İlgili Postlar

Nuray Sayarı’ya Kız Kardeşi Öfkesini Kustu..

Haftaya ünlü Astrolog Nuray Sayarı’nın eşi Aşkın Sayarı hakkındaki açıklamaları damgasını vurmuştu. Ünlü astrolog, eşi tarafından aldatıldığını itiraf edip inanılmaz açıklamalara imza atmıştı. Bugün Nuray Sayarı’nın kız kardeşi Müzeyyen Uman, kardeşine aleyhine olan sözleri Magazin haberlerini karıştırdı. Detaylar Haberimizde..

Nuray Sayarı: Tehdit Ediliyorum Ölürsem Çocuklarım Sana Emanet

Nuray Sayarı’ya Kız Kardeşi Öfkesini Kustu..

Hayatta Her Şey Var programı geçtiğimiz günlerde inanılmaz itiraflara sahne olmuştu. Astrolog Nuray Sayarı, programda yaptığı açıklamalarla eşi Aşkın Sayarı tarafından aldatıldığını hatta eşi tarafından şiddete maruz kaldığını itiraf etmişti. Tam 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı’nın zina yaptığını haykıran Nuray Sayarı, yaptığı bu açıklamalarla ailesinin tepkisini çekti.

Nuray Sayarı’nın Aldatılmasına Yorum Yapan Ece Erken’e Eleştiri Yağmuru

Astrolog Nuray Sayarı’nın Astrolog Nunu takma ismiyle bilinen kardeşi Müzeyyen Uman, kardeşi hakkında ağır sözler söyledi. Ablası Nuray Sayarı’nın boşanma davası devamında sergilediği tavırları eleştiren astrolog kız kardeş Müzeyyen Uman resmen öfkesini kustu..

Nuray Sayarı kimdir?

İşte Nuray Sayarı’nın Ablası Müzeyyen Uman’nın O İnanılmaz Açıklamaları;

Abla Müzeyyen Uman;

”Terbiyesiz, şarlatan. Kalbini çamaşır suyuyla yıka’ gibi yakıştırmalarla yüklendiği Nuray Sayarı’yı katıldığı bir yayında söylediği aile sevgisi almadım açıklaması üzerine ‘fakir olmak ayıp bir şey değil ki. Gurursuz ve karaktersiz olmak ayıp bir şey.”

Nuray Sayarın ablası ile ilgili görsel sonucu

“…..Nuray Sayarı sana sesleniyorum. Ailemin adını desturla ağızına al. Televizyon kanallarına çıkıp şov yapma. 32 sene dayak yedin de neden bu adama katlandın? Anan baban mı katlandırdı seni? 15 yaşında kendin evliliği tercih ettin. Benim ailem seni okutmak istedi. O kitapları benim ailem sayesinde çıkarttın.”

Nuray Sayarın ablası ile ilgili görsel sonucu

Ablası Müzeyyen Uman: “Karaktersizsin”

”Verem oldun. O fakir dediğin babam var ya, verem hastanesinde baktı sana. Gurursuz, terbiyesiz, haysiyetsiz, şerefsiz. Seni karaktersiz, elim ayağım titriyor. Benim kanser hastası annemi üzmeye ne hakkın var senin?”

Nuray Sayarı ile ilgili görsel sonucu

Ablası Müzeyyen Uman:”Babasının Cenazesine Bile Katılmadı!”

”Boşanıyorsan boşan. Herkes boşanıyor. Bu nasıl terbiyesizlik, Türkiye’de ilk şiddete maruz sen mi kaldın? Mübarek cuma gününde seni Allah’a havale ediyorum.”

”İyi günlerini yaşıyorsun. Babacığım öldü, bırak hastanede ziyareti cenazesine bile gelmedin sen böyle bir insansın. İnsanlar senin maskeli yüzünü görüyor.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler