Ana SayfaÜnlülerUsta Sanatçı Cüneyt Arkın'dan Ölüm Mesajı..

İlgili Postlar

Usta Sanatçı Cüneyt Arkın’dan Ölüm Mesajı..

Türk sinemasının usta sanatçılarından Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yayınladığı son paylaşımı ile duygulandırdı. Ünlü aktör, eşi Betül Arkın’dan daha önce ölmek istediğini ve bunun sebebini açıkladı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Cüneyt Arkın: Dostun Yoksa Yandın…

Usta Sanatçı Cüneyt Arkın’dan Ölüm Mesajı..

Oynadığı tüm film ve dizilerde gösterdiği yüksek performansıyla Türk halkının gönlünde taht kuran Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında geliyor. 82 yaşındaki oyuncu Cüneyt Arkın, eşi Betül Arkınile olan pozlarını sayfasından sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Cüneyt Arkın Kimdir?

Cüneyt Arkın Betül Arkın ile ilgili görsel sonucu

 

Cüneyt Arkın: “Betül’den Evvel Ölmek İsterim”

Son paylaşımı ile Betül Arkın’a yer veren Cüneyt Arkın, eşiyle ilgili çarpıcı bir itiraf yaptı.. Eşi Betül Arkın ile çekdiği fotoğrafını paylaşan Cüneyt Arkın, fotoğrafa şu notu yazdı.

“Ölümden korkmuyorum. Sadece Betül’den evvel ölmek isterim. Allah göstermesin onun yokluğunu, yalnız kalmak istemem. Bir günlüğüne bir yere gittiğinde bile onu çok özlüyorum. Onsuz bir günü bile düşünemiyorum ya.”

Cüneyt Arkın daha önce de eşi Betül Arkın’a Hitafen Mesajlar Yayınlamıştı;

Cüneyt Arkın Betül Arkın ile ilgili görsel sonucu

Cüneyt Arkın: “Bebeğim Betül Cennetim Oldu”

“Şöhret olduğumu, hayatımın altüst oluşundan anladım. Artık kendimi yaşamıyordum. Sinemada var olma kavgası, gereğinden fazla tanınmak, önemsenmek, bütün gençlik hayallerimi, kendim olarak yaşama isteğimi yok etmişti. Gene de direniyordum……

Çoğu kez öylesine bunalıyordum ki, hasretle, yoldan geçen, bana sırtı dönük uzaklaşıp giden bir kadının arkasından koşup, ona usulca dokunayım ve ne olur benimle evlen diye yalvarayım hayallerini kuruyordum.

Bir gün bu yok oluşun içinde bir partide onu gördüm. Baştan aşağı maviydi ve tarifsiz kederler içinde bir partide onu gördüm. Usulca yaklaştım.
Bana bir garip baktı.
Kocaman gözlerindeki ılık, hüzünlü mavilik içime aktı. Kendimi bir çocuk gibi hür hissettim.

‘Ben Dr. Fahrettin’ dedim.
‘Betül’ dedi.
Sonra hiç konuşmadık.
Kısa bir zaman sonra da evlendik.
Bebeğim Betül cennetim oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler