Ana SayfaÜnlülerYemin Dizisinin Parlayan Yıldızı

İlgili Postlar

Yemin Dizisinin Parlayan Yıldızı

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizi “Yemin” dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hem senaryosu, hem de oyuncu kadrosuyla çok sevilen “Yemin” dizisinin parlayan yıldızı Gökberk Demirci oldu. Daha önce dönem projelerinde de yer alan genç oyuncu başarısıyla kendine hayran bırakıyor. Son dönemlerin yıldızı haline gelen ünlü oyuncu ilerleyen dönemlerde adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Yemin İzleyicisini Ekran Başına Kitliyor!

Kanal 7’nin en sevilen dizisi “Yemin” reyting sıralamasındaki istikrarını korumayı başarıyor. Senaryo ve oyuncularıyla televizyon izleyicisini ekranlara bağlamayı başaran dizinin içinden birçok oyuncu ön plana çıkarken, başrol oyuncusu Gökberk Demirci fan kitlesiyle odak noktası oldu.

Gökberk Demirci Merak Konusu Oldu

Bir senedir reytinglerde ciddi bir başarı yakalayan “Yemin” dizisinin başrolü Gökberk Demirci , son dönemlerin en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Yakışıklılığıyla genç kızların gönlü çalan başarılı oyuncu, aynı zamanda oyunculuk performansıyla da çok seviliyor. Basında pek fazla haberde çıkmayan Gökberk Demirci gizemli olmayı ve işiyle gündemde olmayı tercih ettiğini ifade etti.

Yemin Dizisinin Parlayan Yıldızı

“Yemin” dizisiyle tüm dikkatleri üzerine toplayan Gökberk Demirci dizideki başarısıyla ilgili “Hayatı abartısız gerektiği gibi yaşamayı seven biriyim, “Yemin” isimli dizi benim için önemli bir çıkış oldu. Bu başarının arkasını getireceğim, ekranlardaki başarımızın en büyük sebebi izleyenlere saygımız büyük ve onun için yılmadan ekipçe çalışıyor, semeresini de görüyoruz” açıklamasını yaptı.

Gökberk Demirci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler