Ana SayfaDizilerHangi Diziler Final Yapacak, Hangileri Yeni Sezonda Devam Edecek?

İlgili Postlar

Hangi Diziler Final Yapacak, Hangileri Yeni Sezonda Devam Edecek?

Televizyon dünyasında diziler bir başlayıp bir bitiyor. Tabiri caiz ise Türk izleyicisine dizi dayanmıyor. Peki, hangi diziler bitecek hangisi devam edecek?

Hangi Diziler Final Yapacak, Hangileri Yeni Sezonda Devam Edecek?

Pazartesi akşamı ekrana gelen dizilerden, Çukur, Söz, Yasak Elma eylül sezonunda devam edecek. Ancak Siyah Beyaz Aşk dizisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Güzel başlayan dizi reytinglerde olan düşüş sebebi ile birkaç haftaya final yapacağı konuşuluyor.

Çukur Oyuncu Kadrosu

Söz Oyuncu Kadrosu

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

Salı akşamı ekrana gelen dizilerden, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler eylül ayında devam edecek dizilerden oluyor. Ancak büyük umutlar ile başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi beklediği ilgiyi görmemesi sebebi ile bu hafta final yapıyor.

Kadın Oyuncu Kadrosu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncu Kadrosu

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

Çarşamba akşamı ekrana gelen dizilerden Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz arasındaki reyting savaşı devam etmekte. Bu iki dizinin tahtı kolay kolay yerinden oynamayacak gibi dururken Show TV’de ise Güldür Güldür Show var. Diğer kanallardan bir proje gelmediği takdirde çarşamba akşamının seyri bu şekilde.

Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Kadrosu

Güldür Güldür Show Oyuncu Kadrosu

Perşembe akşamı ekrana gelen dizilerden Bizim Hikaye, Mehmetçik: Kut’ül Amare, Avlu, Servet, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin yer alıyor. Eylül sezonunda Bizim Hikaye, Mehmetçik, Avlu devam edecek gibi dururken Vatanım Sensin haftaya bitiyor. Servet’in aldığı bu düşük reytinglerle devam etmesi zor gibi görünüyor.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu

Avlu Oyuncu Kadrosu

Servet Oyuncu Kadrosu

Kanatsız Kuşlar Oyuncu Kadrosu

Cuma akşamları Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Payitaht Abdulhamit yayınlanıyor. Bu diziler reyting savaşında güzel sonuçlar aldığı için şuanda eylül ayına devam edecek gibi durmakta.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Aşk ve Mavi Oyuncu Kadrosu

Payitaht Abdulhamit Oyuncu Kadrosu

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler