Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı, Tuğba Ekinci Şarkısını Paylaşarak Göndermemi Yaptı?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı, Tuğba Ekinci Şarkısını Paylaşarak Göndermemi Yaptı?

Sabancı Ailesinden, İş adamı Hakan Sabancı, Instagramda yaptığı paylaşım ile Tuğba Ekinci’ye gönderme yaptı. Hakan Sabancı göndermesi sosyal medyada yankılanan konular arasında konunun detayları Haberimizde..

Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü

Hakan Sabancı, Tuğba Ekinci’ye Kendi Şarkısıyla Gönderme Yaptı!

Ömer-Arzu Sabancı’nın Sabancı’nın ortanca oğlu Hakan Sabancı, bedelli askerlik hakkını kullanarak, vatan için askerlik görevini yerine getirmek için son günlerini yaşıyor. Yakın çevresiyle lüks bir mekanda yemek yiyen ünlü playboy Hakan Sabancı, arkadaşlarının berber sürpriziyle hayatının şokunu yaşadı.

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı, ‘O şimdi asker’ notlu paylaşımı ile Tuğba Ekinci’ye gönderme mi Yaptı?

Ünlü İşadamı Hakan Sabancı, askerlik öncesi saçlarını kestirdiği anları ise sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Tıraş anında ise arka planda Tuğba Ekinci’nin ‘O şimdi asker’ şarkısının çalması akıllara ”Hakan, Tuğba’ya gönderme mi yaptı?” sorusunu getirdi.

Çılgın Sedat, İbrahim Tatlıses’e ‘sakat’ diyen Tuğba Ekinci’ye sert çıktı: Terbiyesiz, hadsiz!

”Tok Evin Aç Kedisi”

Ünlü işadamı Hakan Sabancı geçen hafta verdiği bir röportajda, “Yalandan hoşlanmam. Aptal yerine konmaya hiç tahammül edemem. Kızların trip atmasına gelemem. Çok itici ve manasız bulurum. Sevgilim, güler yüzlü, samimi, zeki ve esprili olmalı. Yakın arkadaşlarımla da iyi anlaşmalı” açıklamasıyla çok konuşulmuştu.  Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci de Hakan Sabancı’nın bu sözlerine ”Tok evin aç kedisi” yorumuyla tepki göstererek, sosyal medyada bayağı çok konuşulmuştu..

Tuğba Ekinci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler