Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGeçek bir hikayeden esinlenildi!

İlgili Postlar

Geçek bir hikayeden esinlenildi!

Efsane yarış atı Bold Pilot ve onun bir araya getirdiği jokey Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki aşkın gerçek hikayesi beyaz perdeye taşındı. Yaşanan hikayelerden esinlenerek filme konu olmak bir süredir popüler! En çok ses getiren Ayla filminden sonra şimdi de karşımızda farklı bir hikaye var! Nasıl mı? Gelin hep birlikte gerçeğin beyaz perdeye yansıma sürecine haberimizden bakalım…

Ses getirecek bir proje

Filmde, ünlü jokey Halis Karataş’ı Ekin Koç, Begüm Atman’ı da Farah Zeynep Abdullah oynuyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından Özdemir Atman’ı ise usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor. Ay Yapım ve Med Yapım’ın ortaklığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Film, 7 Aralık’ta vizyona girecek.

Tarihi rekor


Türk atçılığının duayen ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot’ın daimi jokeyi, sonraları Türkiye’nin en başarılı jokeyi haline gelecek olan Halis Karataş’tı. Halis Karataş ve Bold Pilot ikilisinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2.26.22’lik rekoru hâlâ geçilemedi. İşte bu rekor şimdi beyaz perdede!

Vizyon

7 Aralık’ta vizyondaki filmler arasında yer alacak film daha şimdiden sosyal paylaşım platformlarında ve yazılı medyada çok sayıda kişi tarafından konuşuluyor! Türk atçılığının duayen ismi Özdemir Atman’ın sahibi olduğu Bold Pilot’ın sonraları Türkiye’nin en başarılı jokeyi haline gelecek olan Halis Karataş’tı. Halis Karataş ve Bold Pilot ikilisinin konu edileceği filmde oynayacak oyuncu kadrosu henüz tam açıklanmadı ve tanıtım filmi henüz izleyenleriyle paylaşılmadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler