Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı-Merve Boluğur aşkına ilk yorum, Sabancı'nın eski sevgilisi Aslıhan Karalar'dan geldi!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı-Merve Boluğur aşkına ilk yorum, Sabancı’nın eski sevgilisi Aslıhan Karalar’dan geldi!

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkına ilk eski sevgili yorumu geldi. Sabancı’nın eski sevgililerinden Aslıhan Karalar, yeni aşka ilk yorumunu yaptı. Hakan Sabancı’yı Merve Boluğur’a kaptırdığı için eve kapandığı iddia edilen Karalar, aşk hakkında ne dedi? Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı’nın aşkı görüntülendi!ve bitti, ikisine de mutluluklar diliyorum

Aslıhan Karalar’dan Hakan Sabancı – Merve Boluğur aşkı yorumu

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkının yankıları ünlüler dünyasında hala daha büyük ses getirirken, aşka ilk yorum Sabancı’nın eski sevgililerinden biri olan Aslıhan Karalar’dan geldi. Hakan Sabancı’yı henüz flört dönemindeyken Merve Boluğur’a kaptırmasından dolayı depresyona girdiği ve kendini eve kapattığı söylenen Aslıhan karalar, dedikoduların aksine tatil keyfi yapıyor.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

2017 Best Model birincisi Aslıhan Karalar, Hakan Sabancı ile geçtiğimiz Nisan ayında aşk yaşamaya başlamış, Mayıs ayının sonlarında ayrılmıştı.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Depresyonda denilen Aslıhan Karalar

İlişkisi flört dönemindeyken biten ve Hakan Sabancı’nın ayrılığın hemen ardından Merve Boluğur ile aşk yaşamaya başladığını öğrenince üzüntüye boğulduğu söylenen Aslıhan Karalar, söylentilerin aksine Yalıkavak’ta tatil yapıyor. Güzel mankenin keyfinin oldukça yerinde olduğu dikkat çekti. Yüzmeyi tercih etmeyen Karalar, tüm gün kanoyla gezdi.

Aslıhan Karalar kimdir?

Yaşandı bitti

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı ile ilgili ilk kez konuşan Aslıhan Karalar, “Yaşandı ve bitti, ikisine de mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.

Merve Boluğur kimdir?

Eliz Sakuçoğlu hala sessizliğini koruyor

Hakan Sabancı’nın eski sevgililerinden en dikkat çekici olanı Eliz Sakuçoğlu hala daha sessizliğini koruyor. Eliz Sakuçoğlu’ndan gelecek yorumun bu kadar merak edilmesinin nedeni, ünlü oyuncu Merve Boluğur ile yakın dost olmaları.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler