Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur ve Hakan Sabancı'nın aşkı görüntülendi!

İlgili Postlar

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı’nın aşkı görüntülendi!

Geçtiğimiz gün gündemimize gelen Merve Boluğur ve Hakan Sabancı birlikte görüntülenmişti. “Yaz aşkı!” şeklinde haberi yapılan ve gündeme oturan bu olaydan sonra ikilinin aşkı ilk defa bugün görüntülendi. Merve Boluğur ve Hakan Sabancı’nın aşkı görüntülendi! İşte detaylar haberimizde…

İşte ilk görüntüler!

Merve Boluğur, bayram tatili için gittiği Bodrum’da Hakan Sabancı ile görüntülenmişti. Bayramın ikinci gününde kulüpte görüntülenen ikili sabaha kadar eğlenerek mekandan ayrı ayrı çıkmıştı. Gece kulübünde defalarca öpüştükleri haberimizin konusu olmuştu. Bu olaydan bir önceki gün Hakan Sabancı’nın teknesinde buluşan ikili teknede arkadaşlarıyla eğlendiler. Merve Boluğur, Murat Dalkılıç‘ı unutmak için boşanma terapisi aldığı ortaya çıkmıştı. Teknede kameraları fark eden Merve Boluğur ve Hakan Sabancı görüntü vermemek için büyük çaba serf etti.

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’un yaz aşkı!

Uzun zaman sonra ilk defa neşeli görüntülenen Merve Boluğur, geçtiğimiz zamanlarda Murat Dalkılıç’tan ayrılmıştı. Ayrılıktan sonra zayıflamaya başlayan ve sağlık sorunları yaşayan Merve Boluğur bu görüntülerle tekrar eski haline dönmüş gibi gözüküyor. İşte o fotoğraflar:

 

hakan-sabancı-merve-bolugur4

 

hakan-sabancı-merve-bolugur

hakan-sabancı-merve-bolugur3

hakan-sabancı-merve-bolugur2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler