Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı ve Merve Boluğur'un yaz aşkı!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’un yaz aşkı!

Geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının gözdelerinden Hakan Sabancı, Bodrum’da Merve Boluğur ile aynı mekanda eğlendi. Hakan Sabancı ve Merve Boluğur ‘un yaz aşkı!

Defalarca Öpüştüler!

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı, Yalıkavak’taki bir kulüpte sabaha kadar eğlendiler. Diğer kişilerin meraklı bakışları arasında defalarda öpüştüler. Murat Dalkılıç ile Eylül’de biten aşkı sonrasında hızla kilo veren ve görünümü konusunda sıkıntı yaşayan Merve Boluğur, kendisine tekrar aşk yaşayacak mı sorusuna, “Önce işim” demişti. Murat Dalkılıç’ta Hande Erçel ile aşk yaşıyor. Birlikte yaşamaya başlayan ikiliden ilerleyen zamanlarda evlilik haberi bekleniyor.

Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı, 1991’de İstanbul’da doğmuştur. Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın torunu olan Hakan Sabancı, diğer Sabancılar gibi köken olarak Kayserili’dir. Amerika’da eğitimini tamamlayan Hakan Sabancı; Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin üç oğlundan ortancasıdır. Abisi, magazin gündeminde adını yine sık duyduğumuz Hacı Sabancı, erkek kardeşi ise Kerim Sabancı’dır.

Hakan Sabancı kimdir?

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Boluğur, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı. Merve Boluğur, 2006-2007 yılları arasında Feride Kaytan’ın yönettiği o döneme adeta damga vuran ve milyonlar tarafından sevilerek izlenen gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül karakterini canlandırdı. Bu karakter ile oyunculuk kariyerine adım attı. Ünlü oyuncu Boluğur, yine 2006 yılında Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak ilk sinema filmi deneyimini yaşadı.

Merve Boluğur kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler