Ana SayfaDedikoduYasemin Şefkatli’nin dekoltesi İdo’yu kızdırdı

İlgili Postlar

Yasemin Şefkatli’nin dekoltesi İdo’yu kızdırdı

İdo Tatlıses sevgilisi Yasemin Şefkatli’nin sosyal medya­ hesabından paylaştığı fotoğraftan hoşlanmadı. İşte sorun yaşadığı iddia edilen çiftten gelen son dedikodular.

Son dönemlerin ilgi çeken çiftlerinden olan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin fotoğraf sorunu yaşadığı öne sürüldü. Sosyal medya hesaplarını etkin olarak kullanan çift bu konuda sürekli göz önünde olsa da Yasemin Şefkatli’nin paylaştığı son fotoğraf çiftin arasını açtı.

Fotoğrafı kaldırmasını istedi

Yasemin Şefkatli’nin paylaştığı fotoğrafı gördükten sonra sevgilisine kızdığı ve sinirlenerek fotoğrafı kaldırmasını istediği öğrenilen İdo Tatlıses’in bu isteği ise sevgilisi tarafından yerine getirildi. Yasemin Şefkatli’nin bu tepki sonrasında kısa süre içerisinde sosyal medya hesabından fotoğrafı silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Dekolte dikkat çekti

Yasemin Şefkatli paylaştığı fotoğrafta oldukça cesur davranırken derin dekolte gözlerden kaçmadı. Öyle ki sosyal medyada da fotoğraf paylaşıldıktan kısa süre sonra fotoğraf konuşulmaya başladı. Yasemin Şefkatli tarafından paylaşılan fotoğraf ise şöyleydi;

Bu fotoğraf kısa sürede beğeni alsa da kaldırıldı. Fakat fotoğrafın kaldırılması bu konuda yeterli olmadığı gibi çiftin kavga ettiği de basında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler