Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı İle Şeyma Subaşı Aşk' mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı İle Şeyma Subaşı Aşk’ mı Yaşıyor?

Aşk Yaşadıkları konuşulan Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı, Aynı Düğünde ortaya çıktı. Hakan Sabancı İle Şeyma Subaşı Aşk’ mı Yaşıyor? İşte çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Şeyma Subaşı Göndermelere Devam Ediyor

Hakan Sabancı İle Şeyma Subaşı Aşk’ mı Yaşıyor?

Sosyetik iş adamı Hakan Sabancı ile Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini bitiren ve İstanbul’ a geri dönen İnternet fenomeni Şeyma Subaşı’ nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları sonrasında, magazin ikilisi sosyal medya fenomeni Dila Tarkan’ ın düğün töreninde bir araya geldiler..

Tv 8’in patronu Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdıktan sonra hayatına yurt dışında devam eden Şeyma Subaşı, son 1,5 senedir ilişki yaşadığı Mısırlı iş adamı Meedo Alsaloussi ile yuva kurmaya karar vermişti. Nikah için hazırlıklara son gaz devam eden ve bu yaz dünya evine girecek olan çiftin ayrılığı büyük bir sürpriz olmuştu.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şimdi ise Sabancı ailesinden yakışıklı iş adamı Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı’nın eş zamanda Yunan adalarından story yayınlamaları tüm magazini üzerlerine çektiler.  İkilinin Dağhan Doğruer ile sosyetik güzel Dila Tarkan‘ ın Atina’ da yapılan nikah törenine katıldığı öğrenildi.

Dila Tarkan kimdir?

Öte yandan Şeyma Subaşı, Hakan Sabancı’ nın ağabeyi olan Hacı Sabancı’ nın müstakbel eşi Nazlı Sabancı ile Instagram’ dan birlikte verdikleri pozları yayınlamaları şüphe uyandırdı…

İşte Nazlı Sabancı İle Şeyma Subaşı…

Nazlı Sabancı Şeyma Subaşı
Nazlı Sabancı Şeyma Subaşı

Nazlı Kayı’nın Aksesuar Fiyatı Dudak Uçuklattı

Vee Şeyma Subaşı İle Hakan Sabancı…

Şeyma Subaşı İle Hakan Sabancı
Şeyma Subaşı İle Hakan Sabancı

Hakan Sabancı Kimdir?

Şeyma Subaşı Dila Tarkan Düğün
Şeyma Subaşı Dila Tarkan Düğün

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler