Ana SayfaDedikoduNazlı Kayı'nın Aksesuar Fiyatı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Nazlı Kayı’nın Aksesuar Fiyatı Dudak Uçuklattı

Geçtiğimiz dönemlerde Hacı Savanju ile evlenen Nazuri Kayı bir davetiye yayınladı.Nazlı Kayı’nın aksesuar fiyatı dudak uçuklattı. Davetiyede yaklaşık 64.000 TL’lik aksesuar kullanan Kayı, sosyal medyadan tepkiler aldı.

Herşeyi Konuşuruz

Nişanlısı Hacı Sabancı ile olan ilişkisi hakkında, “Birlikte her şeyi konuşuruz, aramızda saygı, güven ve büyük bir sevgi bağı var” diyen Kayı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben çok kalabalık, sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Dilerim ileride benim de çocuklarım olur ama aile olmak için çocuk olması da şart değil. Birbirinize olan bağınız sizi zaten aile yapıyor.” dedi.

Nazlı Kayı “Her Buluştuğumuzda Karnıma Ağrılar Giriyor”

Kayı, Hacı Sabancı ile nasıl tanıştıklarını şu cümlelerle anlattı; “Arkadaşlığımız başladıktan sonra her buluştuğumuzda heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Onu her gördüğümde vücudum aynı reaksiyonları vermeye başlayınca zaten anladım. Hala böyleyim bu arada. Onu görünce karnımda kelebekler uçuşuyor. Demek ki aşk böyle bir şey.”

Nazlı Kayı Kimdir?

Nazlı Kayı’nın Aksesuar Fiyatı Dudak Uçuklattı

İş adamı Hacı Sabancı ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Nazlı Kay, davetinde yaklaşık 64 bin lira değerindeki Dior aksesuarlarıyla dikkat çekti. Lüks markalara düşkünlüğü ile tanınan Kayı, bu kez sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Pahalı aksesuarlarıyla ilgi odağı haline gelen Kaye’nin saçları, takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı.

Nazla Kaya’nın takipçileri yağlı saçlara sahip olduğunu söyleyerek, “Bu aksesuarlar, bu dağınık saçlar…” “ve neden? Bu kızın saçı hep yağlı mı? “gibi yorumlar yaptı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler