Ana SayfaDedikoduDeniz Işın'dan Taksi Paylaşımı

İlgili Postlar

Deniz Işın’dan Taksi Paylaşımı

Exxen’de yayımlanan Leyla ile Mecnun dizisinin güzel oyuncusu Deniz Işın’dan taksi paylaşımı geldi. Ünlü oyuncunun paylaşımı herkesi şaşırtırken güzelliği gözlerden kaçmadı. İşte o paylaşım;

Deniz Işın Yeni Leyla Oldu

Masumiyet dizisiyle yıldızlaşan Deniz Işın’ın, yeniden çekimlerine başlanacak dizide Leyla karakterini canlandıracağı öğrenilmişti.

Yeni bölümlerde Leyla karakterine de yer verilecek olması, dizinin hayranlarını şimdiden sevindirdi. Son yaşanan gelişmelere göre Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundaki Leyla resmen ortaya çıktı. Final yapan Masumiyet dizisinin beğenilen isimlerinden biri olan Deniz Işın, dizide Leyla karakterine hayat veriyor.

Deniz Işın Şaşırttı

Modern zamanların en parlayan yıldızlarından biri olan Deniz Işın, “Masum” dizisinde “İrem Orhun” rolünü oynadı.Çaker ve Julia Afşar gibi ünlü oyuncular katıldı. Deniz Işın, uzun yıllardır çekimlerini yaptığı fenomen dizi Leyla ile Mecnun’da ‘Leyla’ rolüyle kamera karşısına geçti. Dün paylaşım yapan ünlü oyuncu takipçilerini şaşırttı.

Deniz Işın’dan Taksi Paylaşımı

Deniz Işın taksisinin videosunu çekip hikaye bölümünde paylaşarak, “Tuttuğum taksiye bakın bugün güzel bir gün olacak” dedi. Taksinin iç tasarımını beğenen Işın, “olumlu” yorumlarını bıraktı.

Ayrıca Leyla ile Mecnun’un Leyla’sının doğal güzelliği de gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler