Ana SayfaDedikoduHande Erçel Stüdyoyo Girdi

İlgili Postlar

Hande Erçel Stüdyoyo Girdi

“Sen Çal Kapımı” dizisi final yaptıktan sonra hem tatil, hem de oyunculuk eğitimi için Amerika’ya giden Hande Erçel stüdyoyo girdi. Ünlü oyuncunun paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

Hande Erçel Oyunculuk Eğitimi Alacak

Dizi final yaptıktan sonra Bodrum’a tatile giden Kerem Bursin ve Hande Erçel bir yandan da okul araştırması yapıyordu. Yurt dışında oyunculuk eğitimi almak isteyen Erçel geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili şunları söylmeişti;

“Ya Londra’ya gidiyorum ya da Amerika’ya. Şu an için net değil. Okul araştırıyoruz, 15 Eylül gibi netleşecek, ona göre sonra söyleriz”

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel 2021’in En Güzel Kadını Seçildi

Kerem Bursin Hande Erçel’i Yalnız Bırakmayacak

Bugün kulislerde dolaşan fısıltılardan öğrendiklerimize göre Hande Erçel eğitim yeri için kararını verdi. Oyunculuk eğitimi için Amerika’yı seçen güzel oyuncuya erkek arkadaşı Bursin’den de tam destek geldi. Öğrenilenlere göre Kerem Bursin’de Hande Erçel’le birlikte Amerika’ya gidecek.

Çiftin 25 Kasım’da yola çıkacakları yaklaşık 3 ay boyunca Amerika’da kalacakları ve şuanda kiralık ev aradıkları söyleniyor.

Kerem Bursin Kimdir?

Hande Erçel Stüdyoyo Girdi

Sevgilisi Kerem Bürşen ile Sin Kal Kapemi dizisinde rol alan El Erçel, dizinin bitmesinin ardından en yakın arkadaşlarıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. ABD’ye dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen Hande Erçel’in son Instagram paylaşımı hayranlarını etkiledi.

Stüdyo karesini Instagram hesabından paylaşan Hande Erice, “Çok heyecanlıyım” yazıyor. Erice bana bu pozun yeni bir proje olup olmadığı sorusunu hatırlattı. Erice’in stüdyoya şarkı söylemek veya seslendirme için girdiğine inanılıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler