Ana SayfaDedikoduYasemin Allen'de Modaya Uydu

İlgili Postlar

Yasemin Allen’de Modaya Uydu

Son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olan Yassemin Allen sosyal medya paylaşımlarıyla yürek hoplatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yeni bir paylaşım yapan Yasemin Allen’de modaya uydu. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Pizzacıda Çalışmış

Çocukluğu Avustralya’da geçen Allen, geçmiş yıllarda pizzacıda çalışırken yaşadığı bir anıyı anlattı: “Bir gün depo alanına girdiğimde buzların üzerinde elim kadar bir böcek gördüm. Önce kıyamadık. ‘Öldürsek mi atsak mı?’ diye düşünürken, ‘biraz tehlikeli bir şeye benziyor’ dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Arkadaşlar hemen öldürdü.”

Yasemin Allen’in Doğal Hali Beğeni Topladı

Televizyon Dizileri Çok Garip

İngiliz asıllı olan ve orada “Strike Back” isimli bir dizide oynayan Yasemin Kay Allen, yurtdışında çalışmakla Türkiye’de çalışmak arasındaki farkı şöyle anlattı: “Çok eğlenceliydi. 12 saati geçince yapımcı gelip seti durduruyor. Buradaki gibi sürmüyor. Aslında farklı olan Türkiye’deki dizilerin çekiliş şekli. Dijitalde iş daha düzgün, daha profesyonel ilerler. Garip olan şey televizyon dizileri.”

Yasemin Kay Allen Kimdir?

Yasemin Allen’de Modaya Uydu

Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Dilan Çiçek Deniz, Hande Doğandemir ve Hailey Baldwin Bieber gibi isimlerin dilini çıkarıp, verdiği pozlarla sosyal medyada dikkat çekmişti.

Dil çıkarma modasına katılan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yaptı. Ard arda beş fotoğraf paylaşan Allen, birinde dilini çıkardı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Allen paylaşımına “Çenemdeki ruj” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler