Ana SayfaDedikoduYasemin Allen'in Doğal Hali Beğeni Topladı

İlgili Postlar

Yasemin Allen’in Doğal Hali Beğeni Topladı

Yasemin Allen, son dönemde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla konuşulmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak makyajsız halini yayınladı. Yasemin Allen’in doğal hali beğeni topladı. İşte o fotoğraf;

Kariyerine yurt dışında devam edecek

53 farklı ülkede yayınlanacak olan dizi için beklentiler oldukça yüksek olurken Yasemin Allen gibi bir oyuncunun kadroda yer alması aynı zamanda dizinin Türkiye’de de dikkat çekmesini sağlayacak. Yasemin Allen dışında Warren Brown, Daniel macPherson ve Alin Sumarwata gibi oyuncular dizide yer alacak. Dizide Yasemin Allen tarafından canlandırılacak karakter ise gizemli, tehlikeli bir Rus ajan olacak. Katrina Zarkova ismiyle dizide görülecek olan dizi için şu anda ilk bölüm çekimleri başlamış durumda. Malezya gibi farklı bölgelerde yapılacak çekimlerin Eylül ayına kadar devam edeceği belirtilirken dizinin ilk sezon performansı sonrasında çekim planları yapılacak.

Yasemin Allen yürekleri ağza getirdi!

Yasemin Allen’in Yeni İmajına Görenler İnanmadı…

Güzel oyuncu Yasemin Allen, erken biten projesi ‘İyi Günde Kötü Günde’ den sonra sürpriz bir kararla hayranlarının karşısına çıktı. Bi taraftan kendisine teklif edilen dizi projelerini değerlendiren başarılı oyuncu, saçlarını kestirip bir de kahkül yaptırdı. Takipçileri, güzel oyuncunun yeni halini görünce ise gözlerine inanamadılar.

Kuafördeki son halini sosyal medya hesabından yayınlayan Yasemin Allen’ın hayranları adeta ikiye bölündü. bir kısmı çok beğenirken, diğer kısım ise “Çok kısa olmuş. Bir daha kestirme” yorumunu yaptı..

Yasemin Kay Allen Kimdir?

Yasemin Allen’in Doğal Hali Beğeni Topladı

Son günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla konuşulan Yasemin Allen, makyajsız karesini yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde yatak üzerindei bikinili karesini yayınlayarak binlerce beğeni alan oyuncu, daha sonra sandalye üzerindeki bikinili pozunu paylaşmıştı.

Türkiye dışında yurt dışındaki projelerde de yer alan Allen’in yüzündeki sivilciler dikkat çekti. Oyuncunun, makyajsız halide hayranları tarafından beğenildi. Son dönemde başta Hadise olmak üzere birçok isim makyajsız fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler